Zanimljivosti majmunski

Novi muški trend: Brada u obliku majmunovog repa

Nova godina je tek počela, a već se čini da će 2021. biti još neobičnija od 2020. Prvo smo gledali šamana sa kapom sa rogovima u američkom Kongresu, a sada su pred nama slike muškaraca koji su iz nekog razloga odlučili da oblikuju svoju bradu i brkove tako da podsjećaju na rep majmuna!

Ovako oblikovane brkove i bradu prvi je imao američki igrač bejzbola Majk Firs još u septembru 2019.

On je to učinio da bi zabavio svoje saigrače iz tima Oukland Atletiks. Već tada su neki muškarci napravili svoju verziju brkova i brade u obliku majmunskog repa, a ovaj trend je stekao nove poklonike početkom 2021.

Mnogi korisnici društvenih mreža su nedavno podijelili svoje fotografije i ohrabrili su svoje prijatelje da učine isto.

Razlog tome vjerovatno leži u činjenici da mnogi ljudi sada rade od kuće i ne moraju da se sređuju kao nekada kada su redovno išli na posao. Mnogima je doduše i dosadno u situaciji kada zbog pandemije korona virusa najveći dio svog slobodnog vremena provode u svom domu.

Šta vi mislite o ovom novom muškom trendu? Da li on ima budućnost ili će biti brzo zaboravljen kao mnogi neobični trendovi prije njega?

3

avatar
1000
3
0
0
 
3
Mirjana A.R.ko znaLav
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mirjana A.R.
Gost
Mirjana A.R.

Ako puštaju brada u obliku majmunovog repa, greota je da ne iscrtaju i početak toga repa… Kave sve vrste ludila haraju čovječanstvom, mako mila…

ko zna
Gost
ko zna

3,14…

Lav
Gost
Lav

Ispravno

Send this to a friend