Zanimljivosti smučilo mu se sve

Oglas za prodaju postao hit: Ne mogu više, ni lopovi ga neće

Ilustracija

Prilikom prodaje preko oglasa, oglašivači se uvijek trude da u najboljem svjetlu predstave objekat prodaje, bilo da se radi o kolima, motoru, stanu ili kučnim aparatima.

Međutim, jedan Beograđanin je postao apsolutni hit na društvenim mrežama, nakon što se na je na jednom sajtu za oglašavanje postavio na prodaju svoj automobil, ili bolje rečeno, “svog dušmana”.

Neimenovani muškarac iz Beograda, postao je pravi hit na društvenim mrežama, nakon što je tekst oglasa postao razlog za smijeh svih onih koji su imali prilike da ga pročitaju.

Naime, sad opis vozila i vlasnikov stav prema njemu, mnogima nije bio jasan, jer, čovjek je napisao bukvalno sve što bi nekoga spriječilo da od njega kupi automobil.

“Prvi sam vlasnik, prava je kilometraža, ako nekom smeta mogu časkom da je korigujem. Prodajem polovan auto i ne može poslije 265.000 km da izgleda kao nov, jer znam kakav je bio u salonu. Prodajem ga jer mi se smučio, stalno mi se kvari u posljednje vrijeme i nemam više živaca za njega. Bolje da ga prodam nego da ga zapalim. Mrzi me da nabrajam šta sam mu sve mijenjao i koliko mi je para satrala kršina”, kaže on u uvodnom dijelu oglasa.

U drugom dijelu, onima čija je pažnja i dalje bila prisutna, kroz niz dodatnih razloga, pojasnio je do tančina zbog čega još prodaje vozilo.

“Djelova rijetko gdje ima, a i kad nađem koštaju kao da vozim avion a ne auto, a tako i troši-kad na otvorenom troši oko 8 litara ja od sreće skačem, po gradu bolje da ne znate koliko troši-treba mi cistijerna da je vučem sa sobom. Ima ugrađen plin ali ne smijem da vozim na plin jer sam zbog plina već jednom radio glavu motora na 105.000. Ne mogu više, nemam više ni para ni živaca za njega, nisam valjda osuđen da se sa njim do groba rvem. Niko neće ni da ga ukrade, ni lopovi ga neće. Nemam živaca da ga slikam više, niti imam namjeru da ga perem, takav je kakav je, smučio mi se. Da je dobar ne bi bio ovdje gdje jeste”, naveo je on na kraju oglasa.

Ipak, sve one koji su auto pogledali i pročitali oglas, bunila je cijena. Naime, on je auto procijenio na 4.500 eura, zbog čega su se mnogi pitali da li je tekst oglasa bio samo vješt način da privuče pažnju, pošto cijena nikako ne ide uz nekoga ko ima želju da se otarasi vozila koje mu samo stvara probleme, piše Blic.

2

avatar
1000
2
0
0
 
2
HernanPošteno
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Hernan
Gost
Hernan

srpska posla…kuka,a nabudžio cijenu,e pa…

Pošteno
Gost
Pošteno

Ko ga kupi, nema pravo da se naknadno žali, sve mu je rekao.

Send this to a friend