Zanimljivosti

On ima 85, a ona 24 i uživaju u braku: Očajnički želimo djecu

Foto: TikTok/Screenshot

Mirakl Pog (24) i suprug Čarls Pog (85) iz Misisipija brzo su se zaljubili nakon što su se upoznali u perionici veša i sada razmišljaju o proširenju porodice uprkos tome što je Čarls stariji čovjek, čak stariji i od njenog djede.

Upoznali su se 2019. i par se brzo skrasio. Penzionisani agent za nekretnine Čarls je konačno odlučio da prizna svoje osjećaje medicinskoj sestri Mirakl godinu dana kasnije i zaprosio je u februaru 2020.

Uprkos razlici od 61 godine, par razmišlja o vještačkoj oplodnji u nadi da će zasnovati porodicu kako bi osigurali da Čarls, koji nema djece, iza sebe ostavi naslednika.

Mirakl kaže da su mama Tamika Filips (45) i djeda Džo Braun (72) podržavali vezu od početka nakon što su vidjeli koliko je penzioner usrećio, ali tatu Karima Filipsa (47) bilo je teže uvjeriti.

 

@mnigeria98 Charles thought the mirror was gonna take the picture😂😂 Lol, but this is allday everyday, no matter where we are. Love will find us🥰🥰🥰 #love #loveislove #olderman #oldermanyoungerwoman #pyt #hubby #fyp #explore #explorepage #foryou #foryoupage #BERMUDA #KAYKissCountdown #happynewyear ♬ original sound – M💖✨

“Čarls je donio jedan odjevni predmet i samo je želio da ga poslužim. Jednog je dana ušetao unutra, bacio komad papira i rekao “zapiši svoj broj” kao pravi “igrač”. Bio je moj vitez u sjajnom oklopu”, kaže Mirakl, dodajući kako se nije osjećala čudno zbog njega.

Činio je da se osjeća prijatno.

“Znala sam da je stariji, ali nisam tačno znala koliko ima godina. Kada sam saznala, već je bilo kasno, prošlo je nekoliko mjeseci i već sam gajila osjećaje prema njemu”, otkriva djevojka navodeći kako je on rođen 1937.

Nikada se nije obazirala na njegove godine, samo su htjeli da vide kako im ide.

“Nije me briga ima li 100 ili 55 godina, sviđa mi se takav kakav je. Mislila sam da ima možda 60 ili 70 jer izgleda tako dobro. Uvijek je budan i aktivan. Moj djeda je rekao da je srećan ako sam ja srećna i ako je to ono šta želim, dok je moj tata bio protiv”, ističe.

Trebalo joj je dosta vremena da ga uvjeri pa ga je pitala da li želi da zauvijek izgubi ćerku.

“Da nije došao na moje vjenčanje, izgubio bi me zauvijek. Rekla sam mu da mi treba njegova podrška i da me otprati do oltara. Jednom kada je upoznao Čarlsa i razgovarao s njim, zavolio ga je”, kaže ona.

“Mirakl je sjajna. Dan vjenčanja je bio predivan, bio je to najbolji dan u mom životu. Nema problema sa razlikom u godinama. Oni koji ostavljaju komentare na internetu ne čine razliku, samo ih puštamo da rade svoje. Jako smo srećni zajedno. Radujemo se zajedničkom osnivanju porodice”, kaže Čarls.

 

@mnigeria98 His Smile Is All I Care About 😍😍 #baecation2023 #baecation #husbae #husbandtiktok #tiktokcouples #tiktokviral #viraltiktok #viral #fyp #foryou #foryoupage #fypシ #fypage #foryourpage #loveislove #thisislove #tiktokdance #dancetiktok #livingourbestlife #hatersgonnahate #oldermanyoungerwoman #mylovemylife #us #staymad #lol #idc #smile #happycouple #viralcouple #livealittle ♬ original sound – maree

Par se vjenčao u julu prošle godine, a Mirakl taj dan opisuje kao “najbolji dan” u svom životu. Uprkos razlici u godinama, ona kaže da očajnički želi da zasnuje porodicu sa Čarlsom i nada se da će imati dvoje djece iako zna da će ga ona vjerovatno nadživjeti, prenosi Mirror.

“Želim da ima još jednu generaciju. Tražimo IVF kliniku da razgovaramo o našim mogućnostima. Prije smo išli u kliniku, ali stvarno smo osjećali predrasude iako nas ne poznaju i bilo je prilično poražavajuće. Sada na to ne mislim sve dok mi daju moje dijete. Možda će nas Čarlsove godine spriječiti da imamo djecu, ali ja sam otvorenog uma”, rekla je Mirakl.

Takođe dodaje i kako se brine za Čarlsa.

“Na Dan zahvalnosti je dobio kovid i ja sam se slomila, pripremila sam se na sve, ali način na koji on ustaje i živi svaki dan…, ne ide on nikuda. Pripremamo se za svašta, a on kaže da možda neće biti ovdje za pet godina. Ja mu kažem da hoće i da će nas sve nadživjeti. Realno znam da ću biti tu duže od njega pa pokušavam da živim, zabavljam se i iskusim što više mogu sa njim. Pokušavamo da živimo”, kaže djevojka.

 

@mnigeria98 Y’all Just Random Videos Of My Man & I🥰🥰🥰🥰 It’s Not For Those That Don’t Understand, This Is The LOML, My Bestfriend, My Helper, My Backbone, My Shoulder To Cry On, The Man WHO Made Me Into The Woman I Am Today, My Charlie💕💙🔥🔥 & I Wouldn’t Have It Any Other Way🤞🏾🤞🏾😱 #myoldman #oldermanyoungerwoman #fyp #fypシ #couplestiktok #tiktokcouples #DidYouYawn #foryoupage #compilation #charlieandmiracle #familytiktok #viralcouple #viral #loveislove #love ♬ original sound – M💖✨

Mirakl tvrdi da je njena veza privukla mnogo negativne pažnje i zlobnih komentara na internetu, a par često pogrešno smatraju ocem i ćerkom.

2

avatar
1000
2
0
0
 
2
AhaMisko
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Aha
Gost
Aha

🤣🤣🤣🤣bravo kralju,dobro tebi sad,bice dobro njoj za par godina. Ajde jadan.

Misko
Gost
Misko

E ovo je ljubav.

Send this to a friend