Zanimljivosti

Oni kontrolišu svijet: Ovo je 13 najbogatijih porodica na svijetu

Mnogi vjeruju da svijetom vladaju masoni koji imaju svoje ljude gotovo u svakoj vladi, velikim korporacijama i organizacijama u svijetu.

Međutim, smatra se da postoji samo 13 porodica koje su na vrhu te masonske i iluminatske zavjere, koji kontrolišu sve.

To su neke od najbogatijih porodica na svijetu, od Evrope do Kine.

Ovo su 13 porodica koji kontrolišu svijet:

Porodica Astor

Ova porodica predstavlja neke od najbogatijih ljudi u novijoj istoriji, a njihovo ime se proteže sve do 1720-ih godina. Njihova moć i bogatstvo se odražavaju u brojnim značajnim obilježjima na području Njujorka koja su nazvana po njima. Značajni članovi ove porodice uključuju mnoge generacije Džona Džejkoba Astora, uključujući i onog koji je poginuo na Titaniku.

Porodica Bandi

Ova porodica ima široke veze sa američkom politikom i vladom, sa nekoliko istaknutih članova koji su uključeni u bratstvo “Lobanja i kosti”. Harvi Holister Bandi i njegova dva sina, Vilijam i MekDžordž, imali su ključne uloge u izuzetno važnim frontovima i projektima masona, kako se vjeruje.

To uključuje Projekat Menhetn, CIA-u, pitanja nacionalne bezbjednosti, privatno pravo, i Savjet za međunarodne odnose.

Porodica Kolins

Ovo je jedna od najtajanstvenijih porodica Iluminata. Malo se zna o njihovoj genealogiji ili istoriji, a mogući članovi uključuju astronauta Majkla Kolinsa i glumicu Džoan Kolins.

Porodica Dupont

Jedna od ključnih porodica američke industrije, porodica Dupont ima porijeklo još iz Pariza sredinom 1700-ih godina. Imaju ogromnu industrijsku i komercijalnu imovinu, kao i nekretnine, na istoku, posebno u Delaveru.

Mnogi članovi takođe imaju veze sa masonerijom i raznim grupama Iluminata, kao što su “Bilderberg” i “Trilateralna komisija”.

Porodica Friman

Friman je još jedna od misterioznijih Iluminati porodica. Postoje spekulacije da su oni u velikoj mjeri uključeni u “Sionski priorat”, francusku tajnu organizaciju sa misterioznom (i vjerovatno izmišljenom) istorijom. Takođe su brojni članovi porodice Friman uključeni u pokret “samopomoći”.

Porodica Kenedi

Američka politička dinastija koja se proteže generacijama unazad. Ime Kenedi sa sobom nosi bogatstvo, moć i privilegiju. Nekoliko njih je imalo ključne položaje u vladi, uključujući i Džona F. Kenedija. Nekoliko djece Džozefa Kenedija, Džozef Junior, Džon i Robert, imali su tragičan kraj pod misterioznim okolnostima.

Njihova moć je blago opadala u posljednjih nekoliko godina, ali se i dalje kaže da imaju ogroman uticaj.

Porodica Li

Li je jedno od najčešćih prezimena u Kini, tako da je teško naći pouzdane informacije o ovoj konkretnoj porodici. Ali, kroz njih će Kina igrati glavnu ulogu u dolazećem Novom svjetskom poretku, koristeći svoje ogromno stanovnštvo kao vojsku, i unovčavanjem duga koji SAD imaju prema njima, smatraju teoretičari zavjera.

Naime, Li Peng je bio ključni premijer u vesternizaciji Kine, a drugi članovi Li porodice u Kini i Hong Kongu imaju ogromno bogatstvo u nekretninama i proizvodnji.

Porodica Onazis

Gospodari grčkog brodarstva. Onazisovi brodovi su veoma važni u transportu tereta širom svijeta. Oni takođe imaju veze sa drugim bogatim porodicama. Aristotel Onazis je brvi brodovlasnik na svijetu koji je počeo gradnju brodova, tankera za prevoz nafte, na čemu je stekao ogromno bogatstvo. Takođe, poznat je po ženidbi sa Džeki Kenedi, udovicom Džona Kenedija.

Porodica Rejnolds

Još jedna od misterioznijih porodica. Drže ogroman dio duvana kroz kompaniju “RJ Rejnolds”, čineći mnoge Amerikance zavisnim od moćnih droga, uz vladu koja im omogućava slobodan rad. Kao američka kraljevska porodica, porodica Rejnolds ima brojne članove masonerije na visokom položaju, mnoge filantropske veze.

Porodica Rokfeler

Jedna od najmoćnijih porodica na svijetu, Rokfelerovi imaju ekstremno bogatstvo i moć. Osim svoje imovine u nekretninama i industriji, kao i njihovih političkih veza, Rokfelerovi su velike količine novca davali vjerskim organizacijama, za koje oni koji izučavaju Iluminate tvrde da su zapravo “poligoni za sataniste”.

Oni su takođe bili instrumentalni u formiranju ključnih grupa Iluminata, kao što je Savjet za spoljne odnose.

Porodica Rotšild

Kada istražujete zavjere Iluminata, jedno ime se iznova i iznova pojavljuje, Rotšild. Sinovi Majera Amšela Rotšilda su osnovali porodične banke u pet ključnih evropskih zemalja, za koje se kaže da tamo stiču veliko bogatstvo tako što započinju ratove i prodaju oružje objema stranama. Navodi se, da čak i sada političari koji su pod kontrolom Rotšildovih, svoje odluke donose na osnovu toga šta je dobro za tu porodicu, a ne za narod.

Porodica Rasel

Hrišćanski ministar Čarls T. Rasel je odigrao ključnu ulogu u osnivanju pokreta “Bajbl Student“, iz kog su nastale brojne vjerske grupe, prije svega Jehovini svjedoci. Oni koji izučavaju Iluminate vjeruju da su ove grupe zapravo frontovi satanizma, da se članovi koriste kao topovsko meso Iluminata.

Drugi članovi porodice Rasel su držali vodeće pozicije u “Lobanji i kostima”, masonima i američkoj vladi.

Porodica Van Djun

Jedna od najmanje poznatih porodica ima veze sa osnivanjem Njujorka, i jedna je od mnogih istaknutih holandskih porodica u ranoj Americi. Kaže se da oni imaju veze sa strukturom američke vlade, bogatstvom i moći zapadne Evrope, i projektima kontrole ume koji se sprovode u ekstremnoj tajnosti.

Malo toga je potvrđeno, ali će uvijek postojati sumnja.

3 Komentara na "Oni kontrolišu svijet: Ovo je 13 najbogatijih porodica na svijetu"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI

Send this to a friend