Zanimljivosti

Ostavila momka kada je saznala da vozi kopiju skupog automobila

Djevojka iz Kine dobila je mnogo kritika jer se na društvenim mrežama pohvalila da je ostavila momka kada je saznala da umjesto skupog Porše Kajena ima kinesku kopiju koja košta dosta manje.

Par se upoznao prije dvije nedjelje na zabavi. Kada su odlazili, momak je djevojci rekao da žive u blizini i ponudio joj vožnju do doma. Šokirala se kada je vidjela da vozi, kako je ona mislila, Porše Kajen koji inače košta 220.000 dolara.

Ali nije joj bilo jasno zašto se tako bogat dečko ponaša tako skromno i ponizno.

Priznala je da se za njega zainteresovala nakon što je vidjela kakav automobil vozi. Nakon toga su izašli nekoliko puta.

“Bio je pravi džentlmen. Baš zato što je bio skroman počela sam prema njemu da gajim određene emocije. Ali iako je, kako je izgledalo, vozio skupi automobil, nosio je jeftinu odjeću i vodio me u jeftine restorane”, kaže djevojka koja je često na Veibou, kineskoj društvenoj mreži, objavljivala fotografije i snimke sebe i dečka. Objavila je i snimak automobila.

Dok su joj neki čestitali na “bogatom dečku”, jedan prijatelj je napisao da to nije Porše Kajen. Rekao joj je da je to kineska marka Zotje, kopija skupog automobila, a njen dečko je najvjerovatnije lažni logo kupio na internetu.

Novi Zotje SR9 košta oko 18.000 dolara. Djevojka se naljutila i odlučila je da pita dečka koliko je platio automobil. Rekao joj je da ga je platio 180.000 dolara. Onda je počela da ga ispituje o njegovom automobilu i Porše Kajenu kojeg je nedavno vidjela.

“Rekao mi je da je taj koji sam ja vidjela, stari model, a da je ovaj koji je on kupio novi. Odgovorila sam mu da prestane da se pretvara i da znam da je to novi Zotje”, objasnila je djevojka.

Nakon toga mu je rekla da raskidaju. Momak je onda pitao zašto je takva i zašto voli da se hvali i pokazuje.

“Ja volim da se hvalim, a ti si modifkovao automobil da izgleda kao Porše. Kako se usuđuješ da kažeš da se ja hvalim. Ti si odvratan čojvek, bila sam slijepa što sam te volela”, odgovorila mu je.

Djevojka je prepisku kao i fotografije lažnog automobila stavila onlajn. Kaže da je htjela da upozori druge žene na muškarce koji koriste “lažnjake” kako bi zaveli žene i “odvukli” ih u krevet.

5 Komentara na "Ostavila momka kada je saznala da vozi kopiju skupog automobila"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI

Send this to a friend