Zanimljivosti

Ostavila praznu stolicu na svadbi za pokojnog sina – pojavio se momak koji je dobio njegovo srce

Beki Turni je majka sa Aljaske koja je prije dvije godine doživjela ono što nijedna majka nikada ne bi trebalo.
Beki je, nažalost, ostala bez svog sina, a zbog njene priče i raspleta događaja u isto vrijeme ćete biti i pretužni i presrećni, piše People.

Ona je prije dvije godine izgubila sina Tristona Grina koji je tada imao tek 19 godina. Sve to vrijeme Beki nije provela dan, a da nije pomislila na gubitak koji ju je zadesio. Dašak sreće u njen život, unio je njen vjerenik Keli Turni koji ju je zaprosio.

Beki je pristala ne sluteći da joj budući muž sprema dva iznenađenja. Prvo je bila stolica koja je bila posvećena preminulom Tristonu.

„Za vrijeme tvog vjenčanja biću na nebu, ali, šta da radim? Sići ću kako bih proveo vrijeme sa tobom. Sačuvaj mi stolicu, samo jednu praznu stolicu. Možda me nećete vidjeti, ali ja ću biti tamo”, pisalo je na poruci koja je ostavljena na stolici.

I'm in heaven for your wedding so what shall I do? I'll come down to earth to spend it with you. So save me a seat, just…

Gepostet von Love Adventured am Samstag, 8. Juli 2017

A samo nekoliko trenutaka prije nego što je počela ceremonija vjenčanja, nevjestu je sačekalo novo iznenađenje. Njen suprug je na svadbu pozvao i 21-godišnjeg Džejkoba Kilbija. Beki je odmah shvatila ko je on, a u pitanju je bio mladić koji je dobio srce njenog sina.

Naleti emocija kod gostiju na svadbi bili su nevjerovatni, a Beki je dobila stetoskop uz pomoć kojeg je mogla da posluša kako srce njenog sina kuca u drugom čovjeku.

Gepostet von Love Adventured am Samstag, 8. Juli 2017

“Ostala sam bez teksta, vrisnula sam kao djevojčica. Skakala sam od radosti, bilo je nevjerovatno. Nikada u životu nisam bila toliko iznenađena”, rekla je 40-godišnja Beki.
Fotografije je na svoj Fejsbuk profil postavila Amber Lemfijer, koja je fotografisala vjenčanje, i tako postala najpopularniji fotograf na svijetu.

Gepostet von Love Adventured am Samstag, 8. Juli 2017

Tristonovi organi su, osim Džejkobovog, spasili još četiri života, na šta je mama Beki veoma ponosna, prenio je Noizz.

Send this to a friend