Zanimljivosti

Osvojio milion dolara, novac preuzeo s maskom na licu

FOTO: Twitter

Jamajčanin, koji je dobio milion dolara na lutriji, prilikom preuzimanja nagrade pojavio se sa maskom na licu koja je korišćena u filmu “Vrisak”.

Dobitnik, za kog mediji navode da se zove A. Kempbel, prošle nedjelje se u Kingstonu prilikom preuzimanja čeka pojavio u dugom bijelom kaputu, širokim pantalonama i rukavicama, a na licu je imao masku.

Kako prenosi “Vašington post”, Kempbel je tek poslije 54 dana “skupio hrabrost” da ode po nagradu. Kempbel je rekao da je, kada je saznao da je osvojio nagradu, u prvi mah bio ushićen, ali da se poslije danima osjećao bolesno.

“Glava me boljela tri dana jer sam stalno razmišljao o tome kako mi se ostvarilo ono što sam želio. Stomak me bolio dvije nedjelje. Ponekada sam osjetio toliku bol da sam čak i zaboravio da sam dobio na lutriji”, kazao je on.

Kempbel je naveo da je znao da rok za podizanje nagrade ističe u februaru, dodajući da je želio prije toga da se malo “sabere”. On je otkrio i šta planira da uradi sa nagradom od 1,1 milion dolara. Naveo je da će jedan dio potrošiti na “lijepu kuću”, kao i na unapređenje privatnog biznisa.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
sdsds
Gost
sdsds

To mu nije kostim, to je pravi lik iz Vriska.

1040 miliona de
Gost
1040 miliona de

158 miliona dolara ovi novinari ne znaju što pišu. U italiju je sjutra 107 miliona eura noćas sam igrao brojeve.

gago
Gost
gago

Milion ili 158 miliona ?!

valuta
Gost
valuta

Kad se preračuna u amerilke dolare dobitak je 1,000,000 dolara.

gago
Gost
gago

Gore fino piše Campbell because today’s the day they go home $158.4 Million richer!

Kosmonaut
Gost
Kosmonaut

Pise JM dollar – Jamaican dollar. 158mil JMD = 1.1mil USD

faust
Gost
faust

Duškova provizija

Send this to a friend