Zanimljivosti ipak je pronašao put

Otišao na Google maps da pronađe put, vidio suprugu s ljubavnikom

Kada je Google Street View krenuo sa radom 2005. godine, olakšao je život mnogima. Međutim, jedna žena bi sigurno voljela da ovaj program nikada nije izmišljen.

Zamislite da odete na Google Street samo da biste provjerili rutu kojom planirate da se krećete, a onda tamo uhvatite voljenu osobu na djelu.

Upravo to se desilo jednom prevarenom mužu u Peruu. Kako prenose lokalni mediji, čovjek je provjeravao svoj pravac kretanja u okolini popularnog “Mosta uzdaha” u okrugu u Limi po imenu Baranko.

Međutim, našao je mnogo više nego što je planirao i što je želio.

Švrljajući virtuelnim ulicama poznatog grada, naišao je na sopstvenu ženu u zagrljaju drugog muškarca.

Budući da Gugl krije podatke poput registarskih tablica, brojeva kuća ili lica ljudi, stvar nije 100 odsto sigurna, ali čovjek je prepoznao odjeću svoje žene, njenu frizuru i građu.

Sve je odmah pokazao ženi koja je priznala preljubu.

“Sad mi je krivo što nisam vjerovao prijateljima koji su me upozoravali da je viđaju sa drugim”, požalio se lokalnim medijima prevareni čovjek, a navodno je poslije ovih slika uslijedio razvod.

Nejasno je kako je ova fotografija ponovo počela da kruži internetom i tek sada postala hit, s obzirom na to da se cio “incident” desio 2013. godine, ali je jedno sigurno, dobro pazite šta radite, nikad se ne zna ko može da gleda.

3

avatar
1000
3
0
0
 
3
mula jusufMneHNSamo plivaj
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
mula jusuf
Gost
mula jusuf

brak je zlo

MneHN
Gost
MneHN

Kakav baksuz od zene

Samo plivaj
Gost
Samo plivaj

A bježi kako me preśeče ovom posljednjom rečenicom a taman mi lijep dan bio i nekako preraspoložen

Send this to a friend