Zanimljivosti

Otkazao svadbu, pas mu bio važniji

Foto: Shutterstock

Koliko god smo uvjereni da dobro poznajemo osobu koju smo izabrali za svog životnog partnera, neke stvari mogu da nas iznenade. Jedan muškarac doživio je toliki šok da je raskinuo vezu dugu četiri godine i otkazao svadbu samo par dana pred vjenčanje.

“Vjerenica i ja smo bili zajedno četiri godine, a vjereni smo šest mjeseci. Imam psa mješanca koji ima sedam godina i najbolji je pas na svijetu. U subotu je ona imala djevojačko veče kod kuće, ja sam otišao kod svojih roditelja, a pas je ostao s njom”, napisao je muškarac u objavi na “Reditu”.

Rekao je vjerenici da psa obavezno, kad počne zabava, zatvori u spavaću sobu, ali u pet ujutru je dobio poziv da nešto nije u redu sa psom. Vjerenica je bila pijana, ali uspio je da joj objasni da treba da uzme taksi i odvede psa u veterinarsku kliniku.

“Kada sam stigao tamo izgledala je kao da satima nije prestajala da plače, nije mogla ni da govori. Njene dvije prijateljice rekle su mi da je pas živ, ali da nije dobro. Bilo mi je žao vjerenice sve dok nije došao veterinar i rekao da je pas unio u sebe velike količine alkohola i čokoladnih namirnica”, nastavio je.

Kada su stigli kući rekao je vjerenici da spakuje kofere i ode iz njegove kuće, ali i iz njegovog života. Rekao joj je da ni vjenčanja neće biti i da to kaže svojim gostima, a on će svojima, nakon čega se ona samo spakovala i otišla bez riječi. Ubrzo nakon toga na telefon su počele da mu stižu poruke od njenih sestara, braće, njene majke i njenih prijatelja koji su ga vrijeđali.

Pokušao je da se obrati i svojoj porodici, ali i oni su mu rekli da je pretjerao, prenosi “Miror”.

“Ona mi se gadi i ne mogu ni da je pogledam u oči, a kamoli da s njom provedem život. Ona je nemarna i neodgovorna i ne želim da jednog dana naudi našem djetetu”, zaključio je u objavi na Reditu gdje je i tražio savjet od drugih korisnika.

Mnogi korisnici stali su u njegovu odbranu i podržali ga.

“Iako sigurno nije ništa loše planirala da učini, očigledno donosi loše odluke i ne može joj se vjerovati”, “Takav nivo nepažnje može nekoga da ubije, šta bi ljudi rekli da je učinila istu stvar s djetetom?” – pisali su korisnici.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mirjana A.R.
Gost
Mirjana A.R.

Potpuno pravilno je postupio, a ne joj je još trebao naplatiti muke psa, da vidi kako to izgleda!!!

Send this to a friend