Zanimljivosti

I ovaj seksi mladi profesor matematike zaveo žene širom svijeta

Robert Ligtvoet je 28-godišnji profesor matematike iz Holandije. Međutim, pored matematičkog znanja koje dobro zna da prenese, Robert učionice puni zahvaljujući harizmi i lijepom fizičkom izgledom. Nedavno se jedna od njegovih učenica, pohvalila na sajtu boredpanda.com ljepotom i seksipilom svog profesora.

Robertova životna priča je veoma zanimljiva. Naime, nakon što je završio fakultet za matematičke finansije, odlučio je da ne potraži odmah posao već da putuje.

“Otišao sam na putovanje Australijom, Novim Zelandom i južnoazijskim državama koje je trajalo 17 mjeseci. Tokom putovanja naučio sam mnogo o sebi te sam odlučio da se posvetim profesuri kada se vratim u Holandiju. Volim da predajem i volim matematiku, pa sam odlučio da ću biti srećniji kao profesor, nego kao radnik u finansijskom sektoru”, rekao je Robert.

Pored matematike, putovanja i avantura, Robert je zaljubljenik u odijela.

“Otkad sam odgledao ‘Kako sam upoznao tvoju majku’ postao sam opčinjen odijelima, pa sam došao na ideju da ih nosim na za to neobičnim mjestima”, kaže on.

Ovaj hobi doveo ga je i do mode, pa je postao zaštitno lice jednog brenda i odgovorno lice za njihov marketing.

Robert danas uživa u poštovanju svojih učenika, ali i pažnji djevojaka širom svijeta koje nisu imune na njegov šarm i prijatan izgled.

Send this to a friend