Zanimljivosti

Ove stvari su svjetskim milionerima besplatne

Pojedini svjetski poznati milioneri, i pored ogromnog imetka, neke stvari dobijaju besplatno.

1. Hrana i piće

Bil Gejts, jedan od najbogatijih ljudi svijeta, ponosni je vlasnik zlatne McDonaldsove kartice koja mu omogućava da jede u bilo kojem fast food restoranu ovog imena na planeti potpuno besplatno.

S druge strane, američki reditelj Džordž Lukas nikada nije gladan u gradu u kojem postoji lanac restorana Burger King. Poznati restorani daju ovu privilegiju slavnim i bogatim, ali insistiraju da se o prestižnim karticama ne priča pa potpuni popis imena nije poznat.

2. Luksuzni predmeti i putovanja

Dodjele nagrada i premijere filmova odličan su poligon za promovisanje novih luksuznih predmeta. Ne čudi stoga što se bogatima i slavnima daju darovne kesice ogromne vrijednosti.

Na dodjeli Oskara, primjerice, one su dosezale i do zapanjujućih vrijednosti i do 168 hiljada američkih dolara zbog čega se proširila krilatica da niko nije gubitnik na gala večeri Američke akademije. Prije par godina u ‘kesicama’ se nalazio vaučer za jednogodišnji najam luksuznog automobila Silvercar Audi, bicikl vrijedan 1.200 američkih dolara, besplatan put u Italiju i slične pogodnosti.

3. Ekstremna iskustva

Rezervaciju za komercijalni let u svemir može da priušti samo mali dio svjetske populacije. Ipak, neka uzbudljiva iskustva najbogatiji pustolovi mogu dobiti besplatno. Kada svjetski ‘mudraci’ smisle neku novu inovaciju – milioneri i milijarderi su prvi koji to besplatno mogu da isprobaju.

Sir Richard Branson ljubitelj je ekstremnih sportova, pa ne čudi da je među prvima koji isprobava nove rekvizite i vozila za adrenalinsku pustolovinu poput prenosne rakete-letjelice jatpack. Ovaj bogataš težak oko 4 milijarde dolara obožava kitesurfing, vožnju balonom na vrući vazduh, a u svojem posjedu ima i privatnu podmornicu.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Milica
Gost
Milica

Takođe ste zaboravili na besplatnu odjeću i šminku kada su u pitanju bogate žene… Ono što meni nije jasno, na šta troše pare kad im je sve ovo besplatno?

budala
Gost
budala

Daju zlatne kartice za fast food I da cute umjesto da ih reklamiraju. Bolje da su onda najeli siromasne

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Данашњи народ се утркује да буде ђе су јели и једу и куда се крећу славни тако да је ово нажалост добар маркетинг. Да у исти ресторан доведу само једног бескућника дневно опао би им промет то ти гарантујем. Било би исправније дариват сиротињи али такви смо никакви па ништа исправно ни очекиват не можемо.

Haris
Gost
Haris

Milionerima daju gratis aaaaaaaahahahahahaha

Send this to a friend