Zanimljivosti dirljiva priča

Patike od zavoja joj donijele tri zlata

Ovo je Rea Bulos, 12-godišnja atletičarka sa Filipina koja nije mogla da priušti sebi sportske patike za takmičenje.

Ona je svoje patike napravila u potpunosti od zavoja i nacrtala Nike logo na njima, a njena priča brzo je postala viralna na društvenim mrežama.

Bulos je u svojim patikama od zavoja dominirala na takmičenju sportskih škola, gdje je osvojila tri zlata u različitim disciplinama – bila je prva u trkama na 400 metara, 800 metara i 1500 metara.

Fotografije njenih stopala i patika brzo su se proširile društvenim mrežama i stigle do glavnog trenera jednog profesionalnog tima na Filipinima.

Džef Kariaso, trener košarkaške ekipe Aljaska Ejsis, na Tviteru je objavio fotografiju i zamolio svoje pratioce za kontakt mlade atletičarke.

Za manje od dva sata Kariaso je dobio detalje koje je tražio i javio se Rei i njenom timu, a i mnogi drugi na društvenim mrežama iskazali su želju da pomognu mladoj atletičarki.

3

avatar
1000
3
0
0
 
3
Budimo realniCRNOGORACSaveta
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Budimo realni
Gost
Budimo realni

Bravo za curicu, a nadam se i da ce neko iz kompanije NIKE sa njom napraviti neki ugovor jer ipak ih je izreklamirala. Vise valja ovaj njen nacrtani znak no svi amblemi koje nose upuvane sportske zvijezde. Nadam se da cemo se radovati njenim uspjesima na OI.

CRNOGORAC
Gost
CRNOGORAC

A sto je na zavojima reklama od nike? Marketinski trik za maloumne.

Saveta
Gost
Saveta

Djevojcica za primjer svima koji traze izgovore u zivotu. Bravo curice.

Send this to a friend