Zanimljivosti

Pogledajte kako je bilo na prvom maskenbalu u okviru Praznika mimoze

Praznik mimoze koji organizuju Opština Herceg Novi i JUK Herceg festi, zvanično je počeo sinoć kada je u prepunoj sali Instituta “Dr Simo Milošević” održan prvi maskenbal ove godine.

Zabava je počela nastupom Gradske muzike i mažoretki, koji su defileom i prepoznatljivim zvukom najavili još jednu spektakularnu feštu. Zatim su salu okupirale maske, njih nekoliko stotina.

Da se takvo raspoloženje nastavi potrudila se zvijezda Tijana Dapčević koja je hitovima “Negativ”, “Zemlja mojih snova”, “Ljubi mi se” i ostalim, uvela noć u kulminaciju ali i proslavila svoj rođendan.

“Ovo je pravi način da proslavim rođendan. S obziirom da 24 godine se bavim ovim poslom navikla sam na takve situacije da sebi za rođendan naprvim žurku kad imam nastup“, kazala je Tijana novinarima i dodala da voli Herceg Novi i Praznik mimoze.

Tijana Dapčević proslavila rođendan sa Novljanima

“Zato što je riječ o lijepom cvijeću i super je cijela priča oko mimoze koja je vjesnik sunca i proljeća i dešava se u vrijeme moga rođendana, tako da me za ovu manifestaciju vežu samo lijepe stvari, a kada bih se maskirala odabrala onda bi bih bila Lepa Brena“, dodala je Tijana.

Publika je na kraju maskenbala birala najbolje maske, pa je prvo mjesto sa 162 glasa i nagradu od 1000 eura osvojila maska “Palma import“ koja je predstavljala zdravu i zaraženu palmu i sulaša.

Osvojili 1000 eura

Drugo mjesto sa svega pet glasova manje i nagradu od 700 eura osvojila je

Maska “Ljepotica i zvijer“,  sa svega pet glasova manje, osvojila je drugo mjesto i nagradu od 700 eura dok je treće mjesto i nagradu od 500 eura osvojila maska ,,RIP Playboy“.

Za Ljepoticu i Zvijer 700 eura

Do kraja Praznika mimoze preostaje još jedan maskenbal na kojem će, takođe u Institutu „Dr Simo Milošević“, nastupiti grupe Toć i Exodus. 

FOTO: FB stranica Praznika mimoze

B.V.

Send this to a friend