Zanimljivosti kao ize serije

Porodica ga tražila mjesec dana: Lagao im da ima koronu i pobjegao s ljubavnicom

Indijac Manish Mishra (28) nazvao je svoju suprugu i plačući joj rekao da je zaražen koronavirusom. Govorio je i da će se ubiti, da mu takav život ne treba, pa je izbezumljena porodica sve prijavila policiji.

Tada je klupko počelo da se odmotava, a radnja kao u sapunicama.

Policija je započela traganje za Manishom Mishrom nakon što je brat njegove supruge prije mjesec i po dana prijavio policiji da je nestao.

Stanovnik Taloje, Mishra je radio u logističkoj kompaniji u JNPT, Uran. U jutro 24. jula krenuo je na posao kao i obično.

Ali naveče je nazvao suprugu, rekavši da je iz laboratorije dobio rezultate da je pozitivan na COVID-19, da više ne želi živjeti i prekinuo je vezu. Tada je telefon isključen.

“Locirali smo njegov mobilni telefon na dva mjesta, Vashiju i Airoliju. Pratili smo njegov motor u Sektoru 17, Vashi. Nijedna laboratorija nije nikoga testirala s njegovim imenom”, rekao je policajac.

Svim policijskim stanicama i ribarima rečeno je da “paze na mrtva tijela”.

“Na osnovu posljednje lokacije mobilnog telefona u Airoliju, skenirali smo sve snimke CCTV kamera iz tog područja i zatekli ga kako ulazi u automobil. U međuvremenu smo takođe neprestano ispitivali njegove prijatelje i porodicu. Došli smo do saznanja da ima ljubavnicu. Uz pomoć informacija koje su pružili prijatelji, pratili smo ga u Bhawarkui, Indoreu u Madhya Pradeshu”, rekao je Sanjeev Dhumal, viši inspektor policije Vashi.

Utvrđeno je i da je Mishra otpušten s posla jer se nedavno upustio u finansijsku prevaru. Imao je aferu nekoliko godina i želio se riješiti supruge i ćerke.

“Zbog toga je planirao svoju bolest i samoubistvo “, rekao je Dhumal.

Mishra je pronađen u Indoreu gdje je živio sa ljubavnicom, vraćen je u Navi Mumbai i predat svojoj porodici.

2

avatar
1000
2
0
0
 
2
PrckoNemam rijeci
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Prcko
Gost
Prcko

Što su ga vratili?

Nemam rijeci
Gost
Nemam rijeci

Ne možeš više ni od žene da pobjegneš, nego te policija vrati… pa se vi žalite na našu policiju 🙂

Send this to a friend