Zanimljivosti Bivša američka manekenka Elizabet Hoad

Poslije 220 izlazaka odustala od muškaraca pa se udaje za svog ljubimca

Bivša američka manekenka Elizabet Hoad odlučila je da odustane od muškaraca i da se uda za svog šestogodišnjeg psa Logana, što je učinila početkom avgusta ove godine.

Podstaknuta mnogobrojnim propalim izlascima sa muškarcima, 49-godišnja Hoad se odlučila na poseban korak. U katoličkoj crkvi je stala na ludi kamen sa svojim zlatnim retriverom Loganom.

Sudbonosno “da” izgovorila je pred 20 zvanica i tom prilikom je nosila poseban prsten, dok je njen pas na sebi imao posebno odijelo specijalno skrojeno za njega.

Kuma i kum na vječanju bili su Ajaks i Ber, dva haskija njene najbolje prijateljice.

Bivša manekenka se ranije dva puta vjerila, ali je oba puta jvenčanje bilo otkazano. Nakon toga se okušala u izlascima, pa je u periodu u šest godina izašla ukupno 220 puta, ali nije imala sreće.

“Mislila sam da je zato najbolje da se udam za Logana. On me nikada ne napušta, kao ni ja njega. Neki misle da sam luda, ja mislim da je ovo sasvim normlano”, rekla je Hoad.

Iako su mnogi šokirani njenom odlukom, ona nije prva osoba koja se udala za svog psa. Prije nje je to uradila i Vilhelmina Kalagan, koja se za svog psa udala 2009. godine. Baš taj slučaj je inspirisao Elizabet da se uda za svog retrivera.

4

avatar
1000
3
1
0
 
4
POJKDjokoLabelaVantage1111
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
POJK
Gost
POJK

izvršava li bracne duznosti?

Djoko
Gost
Djoko

Taman su jedno za drugo

Vantage1111
Gost
Vantage1111

220 puta izasla sa drugim momkom haha ooo zemljo indijo

Labela
Gost
Labela

Vidis da je nesto avetno

Send this to a friend