Zanimljivosti

Potrošila četiri hiljade funti za sahranu psa

Saša Smajic (37) iz Londona odlučila je priuštiti svom psu, kojeg je nazvala Kapetan, najbolji mogući ispraćaj te je za njegovu sahranu izdvojila više od 4.000 funti.

Ona je kupila cvijeće, organizovala kočiju, golubove i još mnogo toga. Sahrana je sama koštala 4.249 funti, ukljućujući 225 funti za puštanje golubova i 620 funti da bi njegovo ime bilo napisano cvijećem.

“Željela sam da sve bude bijelo i da izgleda kao da je on anđeo. Isplanirala sam put od veterinara pored moje kuće pa sve do parka u kojem je provodio najviše vremena, jer sam htjela da se on pozdravi sa svime što je poznavao. Isto tako sam željela da skupa obiđemo sva ta mjesta posljednji put”, kaže Saša, prenosi Metro.

Dodala je da je nakon njegove smrti bila izolovana od ljudi i da se zaključala sedam dana bez hrane.

“Još osjetim jaku bol u grudima, imam osjećaj da mi je neko iščupao dio mene i da je unutra sada samo praznina. Bilo mi je teško naći nekoga ko će prihvatiti moju viziju sahrane. Kada sam se napokon dogovorila oko sahrane, bila sam jako srećna i zadovoljna što su se svi saosjećali sa mnom”, rekla je Saša.

Saša je Kapetana udomila kada je imao samo sedam mjeseci, nakon što su joj rekli da je korišćen za borbe pasa.

Kapetan je u početku bio stidljiv i rezervisan, ali se kasnije sve više opuštao i onda je zavolio Sašu i njenu porodicu.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Budimo realni
Gost
Budimo realni

O Bože što sve neće ludaci učinjet ne bi li se dokopali medijskog prostora.

Toljaga
Gost
Toljaga

A ne budimo realni!

Titograđanin
Gost
Titograđanin

Ako ga ovoliko žali…ne znam, nisam pametan? Da je nije…

Send this to a friend