Zanimljivosti

Potrošila pola miliona i izvadila četiri rebra da bi bila kao Kim Kardašijan

Poslovna žena iz Sao Paola u Brazilu Dženifer Pamplona (25) je iskeširala 500.000 dolara na operacije koje bi od nje trebalo da naprave klona rijaliti zvijezde Kim Kardašijan.

Do sada je morala da izvadi četiri rebra, a u zadnjicu joj je ubrizgano preko dva litra masnoće. Nedavno je ponovo otišla pod nož da bi uklonila filere iz jagodica i imala fejslifting s kojim bi trebalo još više da liči na Kim. Poslije ovih zahvata nije mogla da se smije.

Sljedeće što planira je ponovno povećanje zadnjice, iako doktori odbijaju dodatnu operaciju.

Dženifer se nada da će zahvaljujući sličnosti sa Kim Kardašijan i operacijama kao model moći da radi do svoje 60. godine.

“Poslije svih operacija sam prilično srećna, ponekad mislim na sav novac koji sam potrošila i kako je mogao da bude na mom računu, ali istovremeno sam jako srećna. Potrošila sam mnogo, ali sada sam sigurna u sebe i mogu da zaradim više zbog svog izgleda”, rekla je.

Njena priča je prvi put šokirala svijet kada je poslije smrti svog dečka Ćelsa Santebanesa, imala devet operacija za 24 sata. Dečko joj je umro zbog operacija uz čiju pomoć je htio da postane živi Ken, a nadao se da će i Džesika krenuti njegovim putem.

Dženifer je nedavno predstavila parfem i čokoladu koji nose njeno ime.

Send this to a friend