Zanimljivosti

Pozvao bivšu na vjenčanje pa se gadno pokajao, reakcija mlade govori sve

Treba li zvati bivše ljubavi na vjenčanje? Iskustva su vjerovatno različita. Nekima su ovakve situacije prošle bez ikakvih loših posljedica, ali izgleda da je mladić imena Marvin krivo procijenio situaciju i svoje osjećaje.

 

@jonibley502♬ sonido original – CHAPIN502

Internet bruji o snimku na kojem se ovaj mladić na svom vjenčanju slomio pred Kejli, djevojkom sa kojom ima i ćerku, a zadrhtao je čim ju je ugledao, te se rasplakao kada je ona odbila njegov zagrljaj.

Iako joj očigledno nije bilo drago, njegova nova supruga Zara uspjela je ostati suzdržana, a par je nastavio s primanjem darova, nakon što se on pribrao i obrisao suze s lica, prenosi Net.hr.

“Niko nije savršen, svi u životu griješimo, a danas je red došao na Marvina, tako je neko nazvao video koji je u međuvremenu skupio pet miliona pregleda na TikToku, a ispod kojeg su se brojni zapitali čemu su svjedočili, stvarnom događaju ili isječku iz neke telenovele”.

Snimak je stigao sa YouTube kanala “Videos Chapin”, čiji autor tvrdi da prati svakodnevicu običnih ljudi iz Gvatemale.

“Na ovom kanalu naći ćete videozapise o turističkim mjestima, džunglama, planinama, rijekama, jezerima, plažama, ljudima koji rade na poljima banana i šećerne trske, gradovima, selima… Tu je i svakodnevni život naših ljudi, naši običaji, naša kulture i još mnogo toga”, naveo je u opisu svog kanala autor, pa naveo na misao da je samo dokumentovao ljubavne jade Marvina, Kejli i Zare.

 

Send this to a friend