Zanimljivosti Čudak ima prodavnicu sa proizvodima od kanabisa

Prodavac marihuane džipom provalio u crkvu da se sakrije od demona

Španac (35) uhapšen je prije nedjelju dana nakon što je svojim džipom probio drvena vrata crkve kako bi mogao da uđe unutra, tvrdeći da su ga opsjeli demoni i da samo tu može da se sakrije.

Nepoznati muškarac probio je džipom ogromna vrata crkve San Huan Evangelista, u španskom gradu Sonseka. Isprva, prolaznici nisu baš najbolje shvatili šta se dešava.

Jedna žena pomislila je da se radi o nesreći i prišla vozaču da vidi da li je dobro. Međutim, ovaj se izdrao na nju.

Zapanjena gospođa, odmah je pozvala policiju, a on se nije obazirao i nastavio džipom da gura vrata, dok konačno nije ušao.

Vozio je između drvenih klupa i ukočio je pred oltarom. Izašao je i bio vidno zabrinut. Potom su pristigle hitne službe kojima je objasnio da su ga zaposjeli demoni i da se samo tu osjeća sigurno.

Odvezli su ga u bolnicu kako bi ga utvrdili da li je bio pod nekim opijatima. Kasnije se ispostavilo da je ovaj čudak vlasnik prodavnice kanabisa, koja se nalazi blizu crkve. To je legalno u Španiji, pa čak i ako se ispostavi da je konzumirao marihuanu neće ga teretiti zbog toga.

Uništavanje crkvene imovine i uznemiravanje ljudi je sasvim druga stvar. Lokalna zajednica je brzo reagovala na incident i pomogla svešteniku crkve da zamijeni odvaljena vrata i oštećene klupe. Na svu sreću, tokom ovog bizarnog incidenta niko nije povrijeđen.

Send this to a friend