Zanimljivosti eli da testira koliko su dobri

Proizvođač dušeka nudi parovima 3.000 dolara za seks

Kompanija Sleep Standards, koja se bavi proizvodnjom dušeka, želi da testira koliko su oni zapravo dobri i to ne samo za spavanje. Zato je ponudila parovima 3.000 dolara za testiranje, potrebno je da imaju seks na pet različitih dušeka, a onda da izaberu najbolji.

“Svake nedjelje ćemo vam slati novi dušek i sve što treba da učinite je da nam date iskrene kritike o tome koliko je dobar taj dušek za seks. Tako je, možete biti plaćeni za ono što radite u svojoj svakodnevici, a dobićete pare za seks!”, stoji u oglasu kompanije Sleep Standards, a prenosi Muški magazin.

“Svi znamo da loš dušek može dovesti do problema u krevetu, a dobar dušek može učiniti čuda. Da bismo ljudima uštedjeli probleme u potrazi za udobnim dušekom putem pokušaja i greške, smislili smo ovaj eksperiment. Nama je cilj da pronađemo najbolji dušek za seks i potrebna nam je vaša pomoć!”, navedeno je.

Očekivano, javio se ogroman broj parova, a iz kompanije su rekli da će izabrati pet nasumičnih parova koji će dobiti priliku da testiraju dušeke i zarade 3.000 dolara.

3

avatar
1000
3
0
0
 
3
JohnMali budoSo & TEKILA
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
John
Gost
John

Saljite svih pet i rezultate cete dobiti za 5 minuta.

Mali budo
Gost
Mali budo

Saljite svih pet zavrseno vam je to za dan hahahaha

So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

eto vam dušek i pare, pošaljite mi neku za sex.

Send this to a friend