Zanimljivosti Kloi Hajns optužena za nasilje

Račun za nedolično ponašanje u avionu platila 94.500 eura

Putnica optužena za nedolično ponašanje na letu kompanije „Džet 2“ Kloi Hajns dobila je ogroman račun od avio-kompanije, nevjerovatnih 85.000 funti, to jest oko 94.500 eura.

Avio-kompanija je optužila Hajns za „agresivno, nasilno i opasno ponašanje“ na letu i poslala joj račun od 85.000 funti. Takođe joj je zabranjen pristup avionu do kraja života, prenosi AP.

Zvaničnici kažu da je avion za Tursku morao da se vrati na Stansted i da su ga pratila dva Tajfuna, borbena aviona Kraljevskog ratnog vazduhoplovstva.

Hajnsova je uhapšena kada je avion sletio i puštena je uz kauciju. Privedena je pod sumnjom za napad, nanošenje štete i ugrožavanje aviona. Ročište je zakazano za 21. avgust.

Direktor kompanije „Džet 2“ Stiv Hipi rekao je da će avio-kompanija pokušati da nadoknadi troškove koji su nastali kao rezultat preusmjeravanja.

Hipi je rekao i da su postupci Hajnsove bili „jedan od najozbiljnijih slučajeva ometanja ponašanja putnika koje su doživjeli“.

Prema njegovim riječima, kompanija ima „apsolutno nultu toleranciju prema destruktivnom ponašanju“ i nada se da će „ovaj otrežnjujući incident, sa svojim veoma ozbiljnim posljedicama, poslužiti kao snažno upozorenje drugima koji misle da se mogu tako ponašati“.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Pomorac
Gost
Pomorac

Ovo se desilo. Bilo je na engleske vijesti. Dobila je panicni napad i pokusala da otvori vrata aviona. Savladali su je neki putnici i sad se oni bune, traze dio ovih para.

Ljakse
Gost
Ljakse

Još jedan događaj koji se vjerovatno nikad nije desio. Mogli ste bar napisat šta je uradila.

Mrgud
Gost
Mrgud

Au,ako se skinula gola,duplu kaznu.

jovan
Gost
jovan

Mogli ste napisati i što je konkretno uradila.

Podgorica
Gost
Podgorica

A dje ovi sa napisu qqala ti majka

Send this to a friend