Zanimljivosti

Rekla “da” momku kojeg je upoznala u klubu ne znajući da je princ i pravoslavac

Kada je Ariana Ostin (33) upoznala momka u noćnom klubu, nije bila svjesna da je srela svog budućeg supruga i da je on zapravo etiopski princ, prenosi Independent. Ona je bila u noćnom provodu sa prijateljicom, kada joj je prišao izvjesni Džoel Makonen.

“Rekao sam joj: “Vas dvije izgledate kao iz reklame za “Bombaj Safir”. Nije prošlo ni pet minuta, a onda sam joj rekao da će mi biti djevojka”, rekao je princ za Njujork Tajms, kada je govorio o sudbonosnom susretu.

Ono što te noći nije otkrio jeste da je on zapravo princ, praunuk velikog Hajla Selasija I, posljednjeg cara Etiopije.

Par je počeo da se zabavlja, a onda je Džoel koji radi kao advokat, otkrio svojoj izabranici da ima kraljevsko porijeklo.
Rođen je u Rimu, jer su njegovi roditelji princ David Makenon i princeza Adej Imru, bili primorani da žive u egzilu zbog komunističkog prevrata u njihovoj zemlji 1974. godine.

Njegov otac je pobjegao od krvoprolića na vrijeme jer je studirao u inostranstvu. Porodica se kasnije nastanila u Švajcarskoj.
Ariana Ostin radi kao umjetnički kustos. Ona kaže da “nasljeđe i istorija, kombinuju čistu crnu snagu i drevnu hrišćansku tradiciju”.

Kraljevska porodica vuče svoje korijene od biblijskog kralja Solomona i kraljice od Sabe.

Par se vjenčao 9. septembra na raskošnoj etipsko-pravoslavnom vjenčanju sa 13 sveštenika.

Send this to a friend