Zanimljivosti

Rus se udvarao zanosnim djevojkama na plaži, od žene dobio vaspitni šamar

OD NASEG SPECIJALNOG IZVESTACA EMILA ZORONJICA IZ RUSIE DOLAZI NAM VIDEO KOJI POKAZUJE STASE DESAVA KAD ZABORAVIS DASI NA PLAZU DOSO SA ZENOM PA STARTUJES SVE STO JE ZEMSKO PO PLAZI AHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAAHAHA

Gepostet von Neguj mo srbski jezik am Sonntag, 12. August 2018

Jedan Rus naučio je lekciju o vjernosti i lijepom ponašanju na plaži na teži način.

Naime, on je očigledno zaboravio da je na plažu stigao sa svojom suprugom pa se upustio u nonšalantan razgovor sa dvije zanosne Srpkinje koje su ležale na peškirima.

Njegovoj ženi, pak, nije promakao taj trenutak pa je brže-bolje odvukla supruga od dama kojima se udvarao i naočigled cijele plaže mu priuštila nekoliko “vaspitnih” šamara. Da stvar bude gora, čitavu tragikomičnu situaciju snimio je srpski turista koji je bio u društvu dvije djevojke, i poslao snimak Fejsbuk grupi “Neguj mo srbski jezik”.

“Pazi sad, tući će ga”, čuje se na snimku u trenutku kada žena odvlači muža.

Prema izrazu njegovog lica može se zaključiti da je shvatio da je kriv pa pokunjene glave nije ni pokušao da se odbrani već je gledajući u pijesak saslušao “bukvicu” o lijepom ponašanju.

Sigurni smo da mu nakon ovoga neće pasti na pamet da prilazi djevojkama na plaži, ili će makar prethodno provjeriti gdje mu je žena.

10 Komentara na "Rus se udvarao zanosnim djevojkama na plaži, od žene dobio vaspitni šamar"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI

Send this to a friend