Zanimljivosti

Šta u 2018. treba da probate, ako je vjerovati horoskopu?

Astrologija kao pseudo nauka pokušava da nam pomogne da svoj život živimo kvalitetnije. Posmatrajući zvijezde i planete, dolazi do zaključka šta je ono što nam je važno ili što nas brine. Svaki znak je poseban i ima određene karakteristike. Ovna i ribu neće usrećiti iste stvari, ali ukoliko ih posmatramo pojedinačno, možemo vidjeti ono što bi samo jednom i određenom znaku. U nastavku teksta pročitajte prijedloge šta bi svaki horoskopski znak trebalo da obavezno uradi u ovoj godini.

Ovan – Penjanje

Ovan je pun energije i mora se usredsrediti na neki produktivan način. Dobar hobi za ovnove je svakako penjanje.

Bik – Pravljenje albuma

Bikovi su večno vezani za svoja sjećanja i prošlost, pa će tako pronaći veliko zadovoljstvo u izradi različitih „spomenar“ albuma.

Blizanci – Pravljenje kolača

Blizanci obožavaju da prave kolače, ako ste u ovom znaku i ukoliko se već time na bavite u slobodno vrijeme, pokušajte u 2018.

Rak – Pisanje pisama

Rakovima je potrebno vrijeme za sebe. U tim trenutcima se presele u svoj svijet u kome u potpunosti uživaju. U 2018. godini posvetite se pisanju pisama, kako bi što kvalitetnije provodili vrijeme onda kad ste sami.

Lav – Fotografisanje

Lavovi su entuzijasti i veoma su aktivni. Njima je potreban prostor za izražavanje, a fotografisanje je jedan od hobija koji kombinuje umjetničke i avanturističke slojeve lavova.

Djevica – Volontiranje

Djevice obožavaju prirodu, vrijeme koje provode napolju ih ispunjava, ali ukoliko bi pronašli način da volontiraju u prirodi, bili bi presrećni.

Vaga – Planinarenje

Vage su u stalnoj potrazi za harmonijom. A gdje je veća ravnoteža, nego u ljepoti prirode. 2018. godine probajte pješačenje na nekoj od planina.

Škorpija – Trčanje

Škorpije su veoma odlučne i teško da mogu da izgube fokus ka svom cilju. Trčanje je idealna aktivnost u kojoj mogu da se osjete sasvim snažnima, i kao da imaju potpunu kontrolu nad svim čega se dohvate.

Strijelac – Društvene igre

Strijelci su dinamični i vole da budu u okruženju gdje se stalno nešto dešava. Društvene igre bi ih smirile, ali bi im pružile i potrebnu dinamiku.

Jarac – Joga

Jarčevi su često nervozni i lako se iznerviraju pa reaguju ishitreno. Joga bi bila idealan ventil za njih koji bi im pomogao da se opuste i povrate unutrašnji a željeni mir.

Vodolija – Grnčarija
Vodolije će se u 2018. godini posvetiti pravljenju različitih predmeta od gline.

Riba – Baštovanstvo
Ribe vole da rade puno različitih poslova, a mogu lako uskladiti sve odjednom. Baštovanstvo je stoga odličan hobi za ribe, zato neka sačekaju rano proljeće kupe sve što im je potrebno za ovaj hobi i upuste se u još jednu zabavnu avanturu.

Send this to a friend