Zanimljivosti biznis u doba korone

Striptizete ostale bez posla pa sad dostavljaju hranu u svojim uniformama

Korona virus se nezaustavljivo širi na teritoriji Sjedinjenih Američkih Država. Prema posljednjim podacima 54.996 osoba je zaraženo, a umrlo je 785 ljudi. Da bi se spriječilo širenje korona virusa, ljudima je u nekim državama ograničeno kretanje, a zatvoreni škole, restorani, barovi, bioskopi…

Vlasnik striptiz kluba “Lucky Devil Lounge” u Oregonu, pošto je čuo najavu da će svi barovi i restorani biti zatvoreni u toj američkoj državi, došao je na ideju da njegove radnice rade isporuku hrane, kako ne bi ostale bez posla.

Vlasnik kluba, Šon Bulden, objavio je na društvenim mrežama da traži način kako da ne da radnicama otkaz, pa su ga neke mušterije pitale da li bi mogle da dostavljaju hranu u toplesu.

“Čovječe, ovo će možda i da ‘upali'”, rekao je Bulden.

Od tog tvita, nastala je firma po imenu “Boober Eats”. Isporuka košta 30 dolara, a mušterije mogu da naruče burgere, pomfrit, biftek salatu i druga brojna jela, koju dobijaju na adresu, prenosi “Rolling Stone”.

Dostavu obavljaju dvije striptizete koje dolaze sa vozačem/tjelohraniteljem. Takođe, da bi sve bilo u skladu sa propisima, one nose maske, rukavice i sredstvo za dezinfekciju ruku, a dostavljaju hranu na dva metra od mušterije.

Kako kaže vlasnik, prvobitna ideja je bila da djevojke dođu u toplesu, ali je odlučio da to ipak nije najbolja ideja. Ipak, djevojke su oskudno obučene, ostavljaju hranu na pragu, skidaju džempere i “skakuću okolo”.

“Ljudi su preplašeni, mnogo manje izlaze napolje. Ne dolaze toliko da nas gledaju kako igramo, jer su u strahu da nam prilaze. Morali smo nekako da se snađemo”, kaže striptizeta Brodi Grodi i dodaje da joj je zarada zbog korona virusa u jednom trenutku bila prepolovljena.

5

avatar
1000
4
1
0
 
5
So & TEKILANarcis ZgubidanSamo kažem...MiloshRale
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

je li pica na meniju??

Samo kažem...
Gost
Samo kažem...

Dođite kod mene, evo imam temperaturu…

Milosh
Gost
Milosh

Maja Marijana desno… A ova lijevo?

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Ova lijevo,jelena karleuša.

Rale
Gost
Rale

Vrse li dostavu na teritoriji CG ?

Send this to a friend