Zanimljivosti

Transformacija neuhranjenog haskija rasplakala korisnike interneta

Portal The Dodo objavljuje puno video snimaka o različitim životinjama, a među posljednjima je onaj o haskiju Rajkeru čija je transformacija oduševila ljude, prenosi Krstarica.

Rajker je predat lokalnom veterinaru uz zahtjev sada bivšeg vlasnika da ga uspavaju. Bio je kost i koža, a nova vlasnica je u videu ispričala da su na njemu jedino živahne bile oči.

Nakon što je Rajker smješten u novi dom, polako je počeo da se opušta i uživa. Promjena se nije samo vidjela u njegovom ponašanju, već i u izgledu. Počeo je da se igra, više jede, a i dlaka je opet počela da mu raste.

Rajker se potpuno promijenio i postao zdrav pas koji uživa u svom novom domu.

Ljude na internetu je oduševila, ali mnoge i rasplakala nevjerovatna promjena izgleda ovog psa, pa su u komentarima pisali da je dovoljno malo pažnje i nesebične ljubavi i da se nečiji cio život može promijeniti, ali i da su šokirani količinom nemara koji je pokazao bivši vlasnik prema tako plemenitoj životinji.

3

avatar
1000
2
1
0
 
3
pasarukaAnonimousPrimusEdw
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
pasaruka
Gost
pasaruka

Uzas, slicne stvari se desavaju i ljudima danas. Covjek je agresivna vrsta po prirodi.

Edw
Gost
Edw

Ovi portali muce životinje, pa ih onda kobajagi lijece. Vidi se da je pas obrijan. Sve zbog klikova.

AnonimousPrimus
Gost
AnonimousPrimus

Kako olako bačena osuda. Loš čovjek svuda vidi zlo. Nije ti palo da je usvojitelj dobio tako ošišanog psa od veterinara ili te neke organizacije. Ali prethodni vlasnik stvarno jeste za osudu.

Send this to a friend