Zanimljivosti Ostvareni san

U kafani simboličnog naziva svaka konobarica je našla muža

Ako vas put navede u pogolijsko selo Međurečje, tu će vas dočekati jedna naizgled potpuno obična kafana.

Ali ukoliko se samo malo raspitate, shvatićete da je ovaj objekat i te kako poseban, jer sve djevojke koje su ovdje došle da rade su se i udale, pa zato nosi i simboličan naziv “Ostvareni san”.

“Do sada se 15 njih udalo, a četiri i razvele. Sve su govorile da su došle samo da rade i da ih udaja ne zanima, ali vrlo brzo kada bi upoznale nekog od momaka, priča je dobijala drugi epilog. Obično ja vidim kad taj dečko dolazi već treći, četvrti, šesti put, pa prizna da mu se sviđa. Ako ga poznajemo, mi joj kažemo: ‘Može dečko, dobar je’, ako ga ne poznajemo: ‘Nemoj još da ideš’, ali džabe poslije, zaljubi se i ode”, priča za “150 minuta” vlasnica kafane Vida Đokić.

Kaže da su sve djevojke bile mlade, dobre i vrijedne. Vida i suprug Đorđe prihvatili su ih kao članove porodice i zato su bili počasni gosti na svim veseljima.

Ipak određeni kriterijumi provjere postoje. Domaćica je imala poseban metod provjere djevojaka.

“Tražim Fejsbuk da vidim kakva je i da dođe da se dogovorimo. Imale su lijep bakšiš, lijepo smo se slagale, čak su mi oko maline pomagale kad treba.”

Iz ove kuće u okolini Ivanjice do sada se udalo čak 19 djevojaka. Sada ona čeka još jednu konobaricu koja će upravo ovdje ostvariti svoj san.

6

avatar
1000
3
3
0
 
6
11111PcelicawtfBozidarKPJ
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Pcelica
Gost
Pcelica

Žao mi je ljude kojima je najveći životni san da se udaju ili ožene po svaku cijenu. Bolje je biti kvalitetno single, nego u braku koji nije kliknuo. Još ako si omašio i profesiju, onda si se skroz zakopao.

11111
Gost
11111

@Pcelica , ja sam mislio da sam nasao pravu, bio bih za nju ruku u vatru stavio, dosla djeca i nakon nekoliko godina saznam da me je prevarila… a toliko sam vjerovao, bio sretan sto je imam, dao svu svoju ljubav , svoje srce, volio….i onda otkrijes da prava ljubav ne postoji, dzaba iskrenost, dzaba ljubav, dzaba vjerovanje , dzaba… Više »

KPJ
Gost
KPJ

Troja
Kotor

Njegos
Gost
Njegos

Eto moze sad tamo barjaktarevic

Bozidar
Gost
Bozidar

Ne mora tamo. Nek udje u bilo koju casnu crnogorsku kucu i naci ce muza ocas posla.

wtf
Gost
wtf

tvojom logikom, koja kuca nije za dps, ta kuca je necasna, jel tako, bistrino?

Send this to a friend