Zanimljivosti

Ukrali ajkulu iz bazena i odvezli je kao bebu

Tri osobe ukrale su iz Akvarijuma u San Antoniju u Teksasu ajkulu, koja je plivala u manjem bazenu, umotali je u ćebe, ubacili u kolica za bebe i jednostavno napustili zgradu.

Ovu neobičnu krađu zabilježile su sigurnosne kamere Akvarijuma, a na videu koji je procurio u javnost vidi se da su u krađi učestvovale tri osobe, dva muškarca i jedna žena.

Na snimku se vidi da je jedan od lopova prišao bazenu u kojem posjetioci mogu da maze ajkule, izvadio malu ajkulu, umotao je u mokro ćebe, stavio u kolica za bebe i krenuo napolje. U tom trenutku sa njim je krenuo još jedan muškarac, a kada je sve to vidio jedan od radnika Akvarijuma, obavijestio je menadžerku Džejn Spelman.

Ona je, piše Dejli Mejl, krenula za lopovima na parking, koji su ajkulu, pokazala je druga kamera, ubacili u kofu s vodom i u kamionet.

Lopovi joj nisu dali da pregleda kamionet, tvrdeći da je unutra dijete kojem je pozilo i koje moraju hitno da vode kod ljekara.

Jedan od lopova je brzo ušao u kamionet i odvezao se, dok je drugi uhapšen na parkingu i policiji priznao šta se sve dogodilo.

Policija je juče pronašla kamionet i traga za još jednim muškarcem i ženom koji su učestvovali u krađi.

Ostavite komentar prvi!

avatar
1000

Send this to a friend