Zanimljivosti

Uz pomoć estetskih zahvata postala je živa Barbi

Tridesetogodišnja Ofelia Veniti je još jedna od dama koje su poželjele da izgledaju kao njihove omiljene lutke iz djetinjstva. Želja da postigne savršene mjere dovela ju je do ekstrema, pa danas često trpi zlostavljanje preko interneta.

Amerikanka Ofelija Veniti, koja inače radi kao model i lični asistent, po prvi prvi put je o svom izgledu govorila za britanski list Dejli mejl.

Kako kaže, do sada je uložila više od 60.000 dolara kako bi postigla izgled Barbike, ali i podigla svoje samopouzdanje. Uz pomoć brojnih estetskih operacija, Ofelija je u potpunosti promijenila svoj izgled, a njen momak Džastin joj u tome pruža ogromnu podršku.

“Džastin nema problem sa mojim estetskim operacijama, jedino brine zbog rizika koje one nose sa sobom. On smatra da mi operacije nisu potrebne, ali me i dalje podržava i pomaže mi u oporavku nakon zahvata koje radim”, ističe.

Iako je uradila veliki broj estetskih operacija, poput bokosa, filera, operacije nosa i očiju, ona i dalje planira da ide pod nož, samo kako bi postala kopija Barbi lutke. Kao naredne operacije, najavljuje da će povećati grudi i zadnjicu.

Ofelija je u razgovoru spomenula da zbog svog izgleda trpi zlostavljanje putem interneta.

”Nažalost, često me zlostavljaju onlajn, većinom djevojke koje smatraju da pretjerujem. Saznala sam da postoje čak i internet stranice posvećene mržnji prema meni. Kažu da samo tražim pažnju, ali upravo to što oni rade daje mi veću pažnju, zar ne? Ako me već toliko mrze, mogu me jednostavno blokirati”, zaključuje Veniti.

Iako postoje brojni ljudi koji je ne vole, manekenka kaže da posjeduje fan stranicu na kojoj je prati više od 80.000 obožavatelja iz cijelog svijeta.

Send this to a friend