Zanimljivosti Romantični Džeremi iz Bruklina

Vidio djevojku kako pleše na krovu, dronom joj poslao broj i pozvao na sastanak

Džeremi Koen iz Bruklina, ugledao je sa balkona djevojku na krovu kako igra. Mahnuo joj, a ona mu uzvratila. Riješen da vidi ko je misteriozna dama, poslao joj je broj telefona i to uz pomoć – drona.

“Nisam bio na romantičnom sastanku oko godinu. Strašno sam želio da sa nekim pričam, pa me je zatvorenost u stanu natjerala da budem kreativan”, rekao je Džeremi.

“Uzeo sam ljepljivu traku, dron i papir. Napisao sam kontakt, i poslao. Flertovanje je za mene normalno”, rekao je on.

Djevojka, po imenu Tori, podigla je dron, uzela papir i nakon sat, poslala Džeremiju poruku. Par je počeo da se dopisuje, a Džeremi je predložio da izađu na sastanak. Pitanje je bilo kako to izvesti budući da su oboje u kućnom karantinu. Srećom, kreativni Džeremi smislio je način. Krišom je stupio u kontakt sa Torinom cimerkom, a ona je, slijedeći njegove instrukcije, na krov gdje Tori trenira, iznijela sto, piće i hranu.

Isto je uradio Džeremi, i par se “našao” u dogovoreno vrijeme. Svako na svom mjestu, a komunicirali su putem Fejs Tajma. Džeremi nije oklijevao da Tori udijeli kompliment rekavši da je izgleda lijepo.

U jednom trenu on je pod izgovorom da ide u toalet, otišao od stola samo da bi javio svojim prijateljima u grupi da je sastanak uspješan.

“Ovo bi moglo da se pretvori u vezu na daljinu s nekim ko živi preko puta mene”, rekao je Džeremi koji nije prestao da iznenađuje Tori.

Naime, sljedeći njegov potez bio je mnogo zanimljiviji i ozbiljniji. Riješio je da izbliza vidi Tori pa je naduvao ogromnu providnu loptu, ušao u nju sa buketom i pozvao Tori da izađe ispred zgrade. Kada ga je ugledala, ljepa crnka se naravno iznenadila i nasmijala.

View this post on Instagram

How to date a Quarantined Cutie, Part 3.

A post shared by JEREMY COHEN (@jermcohen) on

Džeremi je putem TikToka i Instagrama obavijestio svoje pratioce šta radi pa je srećan je što može da unese radost u živote ljudi u ovim, kako kaže, “čudnim vremenima”.

Sposobnost da ispriča priču naslijedio je od majke Eve Grejzl za koju kaže da je motivacioni govornik i da je pobijedila kancer četiri puta.

“Da nije nje, mislim da ne bih imao optimističan pogled na život i da radim ovakve stvari u današnja vremena”, rekao je Džeremi, inače profesionalni fotograf.

3

avatar
1000
3
0
0
 
3
ElPatronMicaVelimir
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
ElPatron
Gost
ElPatron

Snalazljiv mali 😂🤣

Mica
Gost
Mica

Ljubav, pa Ljubav sve Moze!

Velimir
Gost
Velimir

Lijepo!
Svaka cast!

Send this to a friend