Zanimljivosti

Vjerovali ili ne: Žene plaćaju 1500 eura da budu sa njim

Programer iz Velike Britanije, koji se predstavlja kao Seani Love, odlučio je da napusti IT industriju i posveti se seksu sa ženama. One mu za to “masno” plaćaju.

Seani Love sada je jedan od najpopularnijih žigola u Britaniji, a noć s njim košta blizu 1500 eura.

Iako je cifra nevjerovatna, Seani ima posla preko glave, jer tvrdi da može da zadovolji apsolutno svaku ženu.
Sve je počelo nakon jedne seks radionice pomoću koje je Seani želio da obogati svoj seksualni život. Uslijedilo je nekoliko avantura, a onda je svoje usluge počeo da naplaćuje.

Na početku svoje žigolo karijere kombinovao je prostituciju i posao u IT firmi, a nakon nekoliko godina odlučio je da potpuno odustane od svog kancelarijskog posla i posveti se isključivo seksu za novac.

View this post on Instagram

THE HEALING POWER OF CONSCIOUSLY EXPLORING SEXUALITY I have been reflecting loads on the workshop we just finished in Worcestershire and I am mostly tuned in to the many different levels on which healing and empowerment can happen when we explore conscious sexuality including conscious kink in a safe, powerful and well-informed way: * Learning to ask for what you want * Learning to actually know what feels good * Overcoming blocks and hurdles * Revisiting and releasing old wounds including deeply traumatic ones * Embracing a more sex-positive, shame-free attitude to life * Banish internalised whorephobia, slutphobia, homophobia and learning to celebrate sexuality in its wonderful diversity. * Get essential life skills around sex, consent, boundaries and communication Good times all around. Super thanks to the team, assistant @Krischka, and abode-keepers @Nathalia & Dan for being wonderful space-holders with epic emotional agility skills and for helping the participants journey deep, release freely and find joy in their beautiful sexuality. Here's hippy me with a very magical tree that sees all things in a wonderful grove in that place in Worcestershire that I hope you all get to visit it one day. 💜💜💜 #ConsentAndBoundaries #consciouskink #Sacredsexuality #sacredtree #SexPositivity

A post shared by Seani Love (@realseanilove) on

“Bio sam sa ženom koja nikad u životu nije doživjela orgazam i doveo je do vrhunca. Shvatio sam da sam nadaren za to i sada je to moj život”, kaže Britanac.

Seani izgledom ne podsjeća na žigole koje viđamo na filmovima i u medijima, ali tvrdi da je to njegova prednost. Kaže da se žene s njim osjećaju sigurno i da ima nekoliko klijenkinja koje se stalno vraćaju.

Putem interneta on daje savjete, vezane naravno za seks.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Send this to a friend