Zanimljivosti

Zaljubio se u lutkicu robota, uskoro i vjenčanje

Joey Morris je 29-godišnjak koji je već dvije godine u vezi sa lutkicom RoboTrolla. “U vezi su” od 2017. godine kada ga je mali robot osvojio zadovoljnim osmijehom i ružičastom kosom.

On je od svoje desete godine svjestan da ga privlače objekti, i da je “Objectum Sexualis” osoba koju privlače nežive stvari. Prije RoboTrolla izlazio je sa svjetiljkom, transformerskim kamionom i figuricom za noć vještica. Za njih je brzo izgubio interes pa veze nisu potrajale.

“Shvatio sam da me privlače predmeti kada sam imao deset godina jer sam želio da budem prijatelj sa lampom u školi. Učiteljica je saznala za naš odnos i odnijela lampu, a ja sam ostao zbunjen. Kasnije sam se zaljubljivao u druge stvari, a jedna od njih je i transformers ‘Optimus Prime’ kada je u svojoj kamionskoj opremi”, kaže Joey.

Svoju sadašnju ljubav naručio je preko eBay-a za 20 dolara, i ističe kako ga budućnost s lutkom veoma veseli. Vodiće je sa sobom na odmor, a planira i da je oženi.

“Na stranici koju sam pretraživao bilo je mnogo trolova, a kada sam ugledao RoboTrolla, bio sam oduševljen. Njegov izgled lica me privukao, imao je zadovoljan osmijeh. Odmah sam znao da je to ljubav, jer mi je srce s njim bilo na pravom mjestu”, kazao je.

Istakao je kako mu je drago što ga njegova porodica i prijatelji prihvataju takvog kakav jeste, a kako se njegove veze ne sviđaju svim prolaznicima.

“Moja mama ne razumije moje osjećaje, ali se trudi da ih prihvati. Ipak, mnogi se ne slažu s mojim izborima, govore mi kako je moja želja mentalna bolest i kako se ponašam kao zvijer. Trudim se da se distanciram od tih ljudi jer sam srećan u svojoj vezi. Zadovoljan sam svojom seksualnošću”, zaključio je Morris.

7

avatar
1000
6
1
0
 
7
Vesko PejovićRovo92Tragikomedija🎭Princ od KonikaPrekomoracanin
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Rovo92
Gost
Rovo92

Neka je srecno u oba doma

Tragikomedija🎭
Gost
Tragikomedija🎭

Istina je ovo neko se nor u kovertu zaljubi i ne da ziv vlast

Princ od Konika
Gost
Princ od Konika

Mudar potez, kao vjenčan će plaćati manji porez, a i na ženu neće puno da potriši.

Prekomoracanin
Gost
Prekomoracanin

Prelijepo…dolazim, imam veliku obavezu

Micko
Gost
Micko

Joey if you read this, you need to find work and everything will be just fine. Love your mother

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Placa li vama ko da prenosite ovakve tekstove?!!! Pa podjite bolje u Dobrotu I dajte prostora nasim mentalno oboljelim ljudima.

Vesko Pejović
Gost
Vesko Pejović

Evo ga bot Demokrata

Send this to a friend