Zanimljivosti

Zamislite želju: Evo kakvu energiju donosi čudesan niz brojeva 21-21-21

Danas je 21. dan u 21. godini i u 21. vijeku! Kosmička energija niza brojeva 21-21-21 ispunjava želje i čisti karmu…

Poruka ovog niza brojeva je da ne odustajete, već da se danas maksimalno potrudite na stvarima koje volite i koje radite. Sve što danas započnete, ići će vam od ruke, a posebnu naklonost Univerzuma imaće oni koji smatraju da nisu dovoljno bili nagrađeni za svoj rad. Sada je trenutak da uberu plodove sa drveta obilja, napretka i prosperiteta.

Dobar je dan i za odlučivanje i biranje staze života. Sada ćete osvijestiti šta je ono što vas ispunajva i donosi radost i pozitivne promjene, a šta zapravo treba odbaciti. Birate put ka ispunjenju svojih planova i ostvarenju želja i tačno znate ko će sa vama tim putem koračati, kako ćete prevazići izazove i spremni ste da se izborite za svoj uspijeh. Imate pojačanu mudrost i intuiciju, što vas čini spremnijim za razne debate, komunikaciju i samopredstavljanje.

U numerologiji niz 21-21-21 simbolizuje harmoniju i pozitivno utiče na porodične i prijateljske odnose. Spremni ste da oprostite i zatražite oproštaj. Polako se čiste rane na duši iz prošlosti, vaša aura, emocije i energija. Ljubav to osjeća, a sa svakim pokazivanjem da ste spremni za pravu ljubav, privlačite je postepeno u svoj život.

Vreme je da danas napravite prvi korak na putu pozitivne transformacije. Isplanirajte nove i zdrave navike, rešite toksične odnose, isplatite karmičke dugove i prije nego što Zakon karme pokuca na vrata.

 

Send this to a friend