Zanimljivosti Zaljubljenik u transformaciju tijela

Želi da postane crni vanzemaljac, uklonio nos i gornju usnu

Zaljubljenik u transformaciju tijela priznao je da sada teško govori nakon što su mu u posljednjoj operaciji ljekari uklonili nos i gornju usnu.

Entoni Lofredo (32) svoje je tijelo, uključujući očne jabučice, već prekrivao tetovažama, a jezik mu je podijeljen u pokušaju da izgleda kao ‘crni vanzemaljac’.

Francuz, koji na društvenim mrežama prikazuje svoje dramatične fizičke promjene, rekao je da mu je odstranjen nos u Španiji jer je postupak u Francuskoj ilegalan.

Osim pirsinga i tetoviranja, modifikacije tijela koje rezultiraju povredama u mnogim evropskim zemljama su nezakonite.

Kao takav, Lofredo nije precizno rekao gdje je urađena operacija, kada ili ko mu je uklonio nos i gornju usnu, govoreći o postupcima na svom Instagram profilu.

Priznao je da je sanjao da u potpunosti ukloni kožu i zamijeni je metalom te je svoje ruke, noge i prste, zajedno sa zatiljkom, naveo kao sljedeće djelove tijela koje želi izmijeniti.

U razgovoru za francuski list “Midi Libre” 2017. godine, Lofredo je rekao da je od malih nogu bio “opčinjen mutacijama i transformacijama ljudskog tijela”.

“Kada sam u dvadesetim godinama radio kao obezbjeđenje, shvatio jsam da ne živim onako kako želim”, izjavio je Lofredo, a prenosi “Daily Mail”.

“Zaustavio sam sve u 24. i otišao u Australiju”, dodao je Lofredo, koji trenutno živi u Monpeljeu u Francuskoj.

2

avatar
1000
2
0
0
 
2
BrukaShoe Pack
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Bruka
Gost
Bruka

Uskoro ce da dobije neku tezu infekciju…Ne kaze se dzabe zdravom tijelu zdrav duh…Greota

Shoe Pack
Gost
Shoe Pack

Zauvijek ce bit zemljanin, samo sto ce izgledat kao idiot.

Send this to a friend