Zanimljivosti

Žena se udala za krpenu lutku koju joj je majka davno napravila

Ljubav na prvi pogled

Mirivon Morajs zaljubila se u krpenu lutku Marčela kojeg joj je majka napravila kad je bila tinejdžerka. Kaže da je, kad joj je majka prvi put pokazala Marčela, odmah znala da je to ljubav na prvi pogled.

Naime, mama je Marčela odlučila da joj napravi jer je bila umorna od njenog stalnog žaljenja kako “sve druge djevojke imaju nekog, a ona je sama i nema se s kim zabavljati i plesati”, a čim je Marčelo bio završen, djevojka je znala da je “onaj pravi”.

 

Uslijedila je tako i burna romansa pa se par i vjenčao, a njihovom jedinstvenom vjenčanju prisustvovalo je oko 250 zvanica. Za svoj porodični život s Marčelom 37-godišnjakinja kaže da je “divan”, premda priznaje da joj je suprug prilično “lijen”.

 

“Kao mlađa djevojka često nisam imala partnera za forró (tradicionalni ples u sjeveroistočnom Brazilu). Onda je u moj život ušao Marčelo i sve je najednom imalo smisla. Zato sam se odlučila udati za njega i bilo je prekrasno, a onda smo nas dvoje uživali u našoj prvoj bračnoj noći”, navela je Morejs.

Prisjećajući se dana njihovog vjenčanja, Mirivon, koja živi u Brazilu, kaže:

“Bio je to prekrasan dan za mene, vrlo važan, vrlo emotivan. On je muškarac kakvog sam oduvijek željela u svom životu. Bračni život s njim je prekrasan. Ne svađamo se i potpuno me razumije, jako je dobar i vjeran muž. Zbog njega mi sve žene zavide”.

Međutim, za srećni par nije sve “med i mlijeko”, budući da Mirivon jedina u vezi radi i plaća račune.

“Marčelo ima toliko sjajnih kvaliteta, no mana mu je što je lijen. Uopšte ne radi. Ipak, ja sam borac i radim za oboje”, objasnila je.

Nakon svadbe, mladenci su sedam dana medenog mjeseca proveli u kućici na plaži, a ubrzo su dobrodošlicu poželjeli i svom djetetu. Naime, u maju je Mirivon u pratnji medicinske sestre i ljekara na svijet donijela i bebu koja jako liči na tatu.

 

“Stvarno me uznemiruje kada ljudi kažu da je naš zajednički život laž jer sam odgajana tako da uvijek govorim istinu i zaista sam srećna sa svojim mužem”, zaključila je.

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
Mirjana A.R.
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mirjana A.R.
Gost
Mirjana A.R.

Hahahahahaha… kod nas s ovakvim vizijama sadašnjosti i budućnosti vode na pregled.

Send this to a friend