Zanimljivosti ima svega na ovom svijetu

Žena tražila razvod jer je muž previše voli i neće da se svađa

Jedna žena iz indijskog okruga Sambal u saveznoj državi Utar Pradeš je zatražila razvod nakon godinu i po dana braka, prenosi Oddity Central.

Na upit da objasni svoj zahtjev, žena je rekla kako je suprug previše voli i nikad se nije svađao s njom, i da ona to ne može da prihvati. Da stvar bude gora, suprug je kuvao i čistio, i pomagao joj u raznim kućnim poslovima. U obraćanju sudu rekla je kako joj je dosta toga i zatražila od suda da okonča njen brak.

“Ne viče na mene i nije me nikada naljutio. Kad god pogriješim, uvijek mi oprosti. Htjela sam da se svađamo. Ne treba mi život u kom je suprug u svemu saglasan sa mnom”, izjavila je nezadovoljna žena, prenosi Indeks.

Nakon što su je saslušali, zbunjeni sveštenici šerijatskog suda odmah su odbili njen zahtjev koji su opisali kao neozbiljan, i zamolili su supružnike da sami riješe svoje nesuglasice.

Međutim, nakon što je odbijen njen zahtjev za razvod braka, žena se obratila članovima lokalne skupštine. I oni su odbili da se miješaju u intimne stvari bračnih drugova. Sudeći prema lokalnim medijima, ženin suprug rekao je kako misli da nije uradio ništa pogrešno, već je samo htio da bude savršen muž.

2

avatar
1000
2
0
0
 
2
Pjermarko
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Pjer
Gost
Pjer

Koce zenama ugoditi
Nije se rodio

marko
Gost
marko

Kakvih sve budala ima na ovoj planeti…

Send this to a friend