Kultura

Otvorena izložba Zorana Krute

Ovo je drugo predstavljanje Zorana Krute u ovom turističkom centru a izložba će biti otvorena do 9. oktobra svakog radnog dana u periodu od 18 do 19 časova.

Postavku čine 23 rada, kombinacija slika i crteža, što je čini najvećom organizovanom ove sezone u Luštica Bay-u.

“Veoma smo zadovoljni što je posljednji od kulturnih događaja koje smo organizovali ovako dobro posjećen. Time smo na kvalitetan način zatvorili ljetnju sezonu tokom koje smo organizovali brojne događaje, od izložbi, koncerata, radionica i drugih umjetničkih performansi do škole golfa i streličarstva za djecu iI odrasle, joge, kao i jedrenja i veslanja na dasci”, saopštila je Slavica Milić iz marketinga Luštica Development.

Zoran Kruta je član Udruženja likovnih umjetnika Crne Gore od 2012. Godine, a do sada je izlagao u Crnoj Gori i regionu. Bavi se i pedagoškim radom sa djecom predškolskog, osnovnog i srednješkolskog uzrasta.

Njegovo stvaralaštvo uvršteno je u monografiju “Tivatski slikari” koju je pripremila i objavila NVO Matica Boke u saradnji sa Opštinom Tivat i Centrom za kulturu a uz podršku sponzora među kojima je i Luštica Development.

 

Send this to a friend