Politika

Cdu: Usvojen Sanacioni program za Budvu

Razmatrane su dosadašnje aktivnosti ove izborne liste i izraženo zadovoljstvo što su prva lista koja je prijavljena Opštinskoj izbornoj komisiji i odmah potvrđena.

“To pokazuje našu snagu i podršku koju uživamo kod građana Budve, a koja je već sada preko 13 odsto, prema podacima koje redovno dobijamo sa terena, iz cijele opštine Budva”, kazali su u Cdu-u.

Izborni štab je, dodaju, potvrdio medijske i promotivne sadržaje koje je koncipirao i realizovao Kreativni tim Cdu, koji čine isključivo njihovi članovi i simpatizeri, i koji tu aktivnost ostvaruju isključivo na volonterskoj osnovi. 

Razmatrani su i organizacija i rad “mini izbornih štabova”, preko kojih, kako su kazali u ovoj partiji, ostvaruju neposrednu komunikaciju sa građanima.

“Podržana je njihova dosadašnja aktivnost, koja će biti pojačana u posljednjih mjesec i po dana pred izbore”, ističu u Cdu-u. 

Izborni štab Cdu je usvojio i “Sanacioni program za Budvu”, koji predstavlja temeljni dokument kojim se obraćaju građanima Budve.

“Želimo da obnovimo Budvu, eliminišemo sve negativne posljedice ogromne štete koja je posljednjih godina nanijeta našem gradu i cijeloj opštini. Izborni štab je definisao i politički tim koji će upravljati Budvom poslije izbora, čiju okosnicu čine naši kandidati za odbornike, pojačani dokazanim stručnjacima iz raznih oblasti. Spasimo Budvu, obnovimo Budvu, volimo Budvu!”, poručili su oni.

 

Send this to a friend