Politika

Socijaldemokrate formirale Inicijativni odbor u Plužinama, Šućur predsjednik

 

“Na sastanku je zaključeno da postoji jaka želja za promjenama, novim odnosom prema ljudima, novim načinom komunikacije i razmjenom mišljenja, te drugačijem – odgovornijem vođenju politike, koja mora biti jasna i stabilna, a čiji osnovni programski principi moraju biti državotvornost i evroatlanstki put naše države. Takođe je istaknuto da će Socijaldemokrate Crne Gore svima koji su spremni da se bore za te vrijednosti, biti ozbiljan partner, koji zarad dnevnog politikanstva i bilo čije lične promocije neće biti faktor destabilizacije države i ugrožavati nacionalni interes Crne Gore”, navodi se u saopštenju.

Kako dodaju, veliki broj članova koji su pristupili Socijaldemokratama u Plužinama u samo par nedjelja koliko traju aktivnosti su najbolji pokazatelj da su na pravom putu i da će politički  uticaj Socijaldemokrata Crne Gore nastaviti da se intenzivno širi po čitavoj Crnoj Gori. 

U Inicijativni odbor, koji inače broji 20 članova, su pored Radoša Šućura izabrani i Miodrag Bakrač, odbornik u Skupštini opštine Plužine, Martin Ćalasan, Lenka Đikanović, Drago Adžić, Slavko Doderović, Slaviša Jokanović, i drugi.

Formiranju Inicijativnog odbora u Plužinama je prisustvovao Ivan Brajović, koordinator Socijaldemokrata Crne Gore. 

 

 

Send this to a friend