Showbiz

Nove optužbe: Procurila pisma koje je Džekson slao djevojčici

“Tvoja slika za Valentinovo je jako originalna i slatka. Jako te volim, a što više razgovaramo to se više zaljubljujem. Lud sam za tobom”, stajalo je u jednoj od poruka.

Nepoznata žena sada ima 40 godina, a tvrdi kako ju je Džekson počeo zlostavljati 1986. godine kada su ona i njena majka bile u Džeksonovoj vili.

U drugom pismu prigovarao joj je da ne zna da igra Monopol, ali je priznao kako je i dalje voli i da mu nedostaje.

“Molim te posjeti me u mojoj vili. Tvoji roditelji su krasni. Pozdrav, jako te volim”, pisalo je u poruci.

Majklova navodna žrtva priložila je ček iz banke, a njime želi da potvrdi da je pjevač platio više od 700 hiljada funti za njeno ćutanje. Ispričala je kako ju je Džekson dirao po genitalijama i ljubio u usta.

To je prva žena koja je optužila Majkla Džeksona za seksualno zlostavljanje, a njen advokat je objasnio da mu je ona bila žrtva jer je s 12 godina izgledala kao dječak.  

“Ovo je još jedan pokušaj da se neko pokušava izvući novac na račun pokojnog pjevača. Smatramo da je ova žena povezana s navodnim žrtvama koje optužuju Džeksona za zlostavljanje. Sigurno nije slučajno da svi oni imaju istog advokata”, rekao je advokat Džekosonove porodice.

Naime, prošle godine su Wade Robson (33) i James Safechuck (37) tvrdili da ih je Džekson zlostavljao kada su bili djeca.

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Djuro
Gost
Djuro

Kako mogu kontaktirati ovog
Kako mogu kontaktirati ovog advokata? Treba mi par miliona da bjezim iz ove drzave. I mene je dirao M.DZ. za genitalije :)))

ta ta ta tira
Gost
ta ta ta tira

he he američka kocka kocka
he he američka kocka kocka kockica

Send this to a friend