Showbiz

Romantična prosidba zbog koje svi zavide modnoj blogerki

Modna blogerka Kjara Feranji, poznatija kao “The Blonde Salad”, i njen dečko, reper Fedez, su par koji nam već neko vrijeme vraća vjeru u pravu ljubav, i to najbolje može da se vidi na njihovim fotografijama na Instagramu. Prije nedjelju dana fanovi su doživjeli potpunu ekstazu kad je reper zaprosio Kjaru pred publikom na svom koncertu u Veroni.

Pred 13.000 ljudi, Fedez ju je pred kraj koncerta izvukao na pozornicu, otpjevao pjesmu napisanu samo za nju, a onda izvukao dijamantski prsten i kleknuo.

Muzičar je tri godine mlađi og svoje drage i očigledno je dugo smišljao gdje i kako će pitati Kjaru da se uda za njega. Veronu ne zovu za uzalud “gradom romantike”, a najpoznatija je kao mjesto u kojem se odvija radnja Šekspirove drame “Romeo i Julija”.

Osim prosidbe, zgodna Kjara je imala još jedan razlog za slavlje – 30. rođendan. Na koncertu su bili i njeni bliski prijatelji, a publika je zamoljena da tokom pomenute pjesme u vazduhu drži i crvena kartonska srca.

Par je u vezi skoro godinu dana, a od samog starta dijele detalje svoje veze s više od 12 miliona fanova, koji ih prate na Instagramu.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Zavidnik
Gost
Zavidnik

Rasplakah se… tako romanticno…. tako joj zavidim…. jooojjjj

Budimo realni
Gost
Budimo realni

VAUUUU

Send this to a friend