Motori Africa Twin Adventure Sports

Prava avantura se nikada ne završava

AC VIVA

Nova Africa Twin Adventure Sports je spremna da je doživi. Još snažnije ubrzanje je omogućeno sa većim raspoloživim obrtnim momentom koji prednjem točku od 19 inča, sa gumom veličine 110/80 daje Shova elektronsko vješanje – EERA, koje sada dolazi kao standard uz Adventure Sports modele.

Nova Afrika Twin Adventure Sports omogućava i nižu visinu sjedišta i visoke performanse vožnje. Kombinacija novog dizajna i rezervoara od 24,8 litara nudi veliku autonomiju vožnje. Novi oklop i redizajnirano vjetrobransko staklo pružaju veću zaštitu od vjetra i vremenskih prilika, takođe garantuju i maksimalnu udobnost čak i nakon mnogo sati provedenih u vožnji.

Jednostavno savršen motor koji će zadovoljiti Vašu želju za avanturom.

Paralelni dvostruki motor sada ima 7 odsto više maksimalnog obrtnog momenta i obezbijeđuje još snažnije ubrzanje pri niskom i srednjem dometu.

Razlika je primjetna već od prvog dodavanja gasa. Ovo je omogućeno zahvaljujući novom, većem stepenu kompresije (10, 5:1) i novom vremenskom razvodu ventila i ažuriranom usisnom sistemu, koji održava maksimalnu snagu od 102 KS i značajno povećava raspoloživi obrtni moment.

“The Throttle By Vire” je unaprijedjen za još precizniju kontrolu gasa, dok novi izduvni sistem optimizuje performanse i daje bučan i mišićav zvuk.

Zahvaljujući svojoj nevjerovatnoj autonomiji i sposobnosti da se uhvati u koštac sa bilo kojom vrstom rute u potpunoj udobnosti, Africa Twin Adventure Sports je savršen partner za otkrivanje svijeta.

Shova-EERA elektronsko vješanje modifikuje silu prigušenja na osnovu izabranog režima vožnje, a predopterećenje zadnje opruge se može elektronski podesiti. Prednji točak od 19 inča nudi bolje prijanjanje i niži centar gravitacije, što povećava upravljivost i agilnost motocikla.

Sjedište je redizajnirano i 8% šire i sada je podesivo u veličinama 835-855 mm i omogućava vam da putujete mnogo sati bez umora. Rezervoar od 24,8 litara obezbijeđuje domet od preko 500 km, dok je vjetrobransko staklo podesivo u 5 nivoa. Grijanje ručki, USB i ACC utičnice i povezivanje sistema Android Auto i Apple Carplay upotpunjuju vrhunske karakteristike Africa Twin Adventure Sports.

Africa Twin ima 4 unaprijed definisana režima vožnje i 2 potpuno prilagodljiva prema Vašim željama. Verzija sa DCT mjenjačem takođe ima G režim, koji obezbijeđuje bolju vuču na terenskim rutama.

Ovaj model dostupan je kod generalnog zastupnika AC VIVA po cijeni od 18.690e.

Prodajni salon 069/999-888.

Send this to a friend