Društvo

Herceg Novi: Za kokice, sladoled i štafelaje 37 lokacija

Herceg Novi

Direkcija za imovinu i zastupanje raspisalajejavni poziv za davanje u zakup lokacija za postavljanje privremenih objekata. Ukupno je ponuđeno 37.

U Igalu su u Parku Ilije Zekovića u ponudi tri lokacije. Dvije su površine dva kvadratna metra, sa početnom cijenom od 160, i jedna od četiri kvadrata sa početnom cijenom od 352 eura. Namijenjene su za postavljanje štandova, sladoled i kukuruz.

U omladinskom parku Igalo u ponudi je pet lokacija, veličine jednog kvadratnog metra. Mogu se zakupiti, po početnoj cijeni od 100 eura, za aparat za kukurz i štafelaj za slike.

Kod odmarališta Vojvodina u Igalu prostor od dva kvadrata može se zakupiti po početnoj cijeni do 160 eura, za prodaju sladoleda, kokica i kukuruza.

Na Toploj, kod teniskih terena, može se zakupiti sedam lokacija površine do dva kvadrata. Početna cijena iznosi od 100 do 160 mjesečno, a na njima se mogu postaviti štafelaj, štandovi, reklamnipanoi i aparati za kokice.

Kod tunela na Toploj opština izdaje devet lokacija veličine jednog kvadrata, za štafelaj za slikanje, štand, aparat za kokice, kukurz, a početna kirija iznosi od 100 do 140 eura.

Na Stepeništu 28. oktobra ka Škveru, u ponudi su četiri lokacije površine od jednog kvadrata, a mjesečni zakup iznosi od 100 do 140 eura. Zakupci tu mogu postaviti štafelaj, stand, reklamne panoe ili aparat za kokice.

Kod parka hotela “Boka”, dva kvadratna metra prostora za sladoled, kukuruz ili kokice mogu se iznajmiti po početnoj cijeni od 160 eura, a četiri kvadrata za prodaju knjiga za 352 eura.

Prodavci sladoleda, kukuruza i kokica mogu zakupiti prostor preko puta Rudnika i u centru grada, a za dva kvadrata površine treba platiti po najmanje 200 eura mjesečno.

U Meljinama i Zelenici opština izdaje jednu odnosno dvije lokacije, površine četiri kvadrata, a cijena zakupa je 352 eura mjesečno.

Ponude se dostavljaju do 25. aprila, do 14 časova na Građanskom birou opštine. Javno nadmetanje održaće se narednog dana u kancelariji Direkcije za imovinu i zastupanje.

Opština Herceg Novi u zakup daje i lokaciju za trafiku na Dubravi. Početna cijena godišnjeg zakupa iznosi 840 eura.

Send this to a friend