Društvo HERBALIFE NUTRITION

Immune Booster Pametna prehrana za vaše tijelo

Herbalife

Normalna funkcija imunološkog sistema važna je za zaštitu od raznih virusa, bakterija i drugih uzročnika bolesti, a uravnotežena prehrana u kombinaciji s aktivnim načinom života, doprinosi njegovom optimalnom radu.

Prehrana bogata voćem i povrćem važan je činilac u održavanju normalne funkcije imuniteta. Te namirnice nisu samo bogat izvor antioksidanasa, već mnogi od tih esencijalnih nutrijenata neposredno djeluju i na naš imunološki sistem

Nažalost, prema Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji (WHO) čak 75% svjetskog stanovništva ne konzumira dovoljno voća i povrća. Iako je uravnotežena prehrana nezamjenljiva za dobrobit organizma, uzimanje dodataka prehrani s ključnim vitaminima i mineralima koji doprinose normalnoj funkciji imunološkog sistema, poput vitamina A, C, D i B12 te željeza, cinka, selena i bakra, može pomoći u održavanju dobre funkcije imuniteta.

Zašto odabrati Immune booster?

Novi Herbalife Nutrition Immune Booster dodatak prehrani u prahu savršeno je rješenje za dodatnu dnevnu dozu ključnih vitamina i minerala koji podržavaju naš imunološki sistem.

Immune Booster sadrži naučno dokazani sastojak na bazi sušenog kvasca EpiCor®, koji je vodeći cjeloviti fermentat u svijetu, te pažljivo formulisanu mješavinu vitamina C, vitamina D, selena i cinka koji doprinose normalnoj funkciji imunološkog sistema. Vitamin C, cink i selen takođe doprinose zaštiti ćelija od oksidativnog stresa.

Osvježavajućeg ukusa bobičastog voća, Immune Booster dolazi u pakovanju od 10 praktičnih vrećica s prahom kako biste i u pokretu mogli podržati svoj imunitet. Prikladan je za vegetarijansku prehranu.

Učinite Immune Booster dijelom vašeg dnevnog rituala, održavajte svoj imunitet na optimalnom nivou i otkrijte svoje najbolje izdanje.

I ne zaboravite – dodaci prehrani su namijenjeni za dopunu prehrane i nisu nadoknada ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

Proizvod je dostupan isključivo putem Herbalife Neovisnih Članova.

Više informacija na herbalifemontenegro.me  

Send this to a friend