Društvo

Orlandić čestitao 40. rođendan Radio Baru

Mićo Orlandić

Predsjednik Skupštine opštine Bar, Mićo Orlandić uputio je čestitku direktorici Radio Bara, Vesni Šoškić povodom 40. godina od osnivanja tog medija.

“Zadovoljstvo mi je da Vama i svim zaposlenim u ime Skupštine opštine Bar i u svoje lično ime, uputim srdačne čestitke povodom velikog jubileja Radio Bara – 40. godina od osnivanja”, kazao je Orlandić.

Orlandić je rekao da je 40 godina rada prilika da se prisjete i odaju posebnu zahvalnost svim onim dobrim i vrijednim ljudima koji su imali viziju da je opštini Bar neophodna lokalna radio stanica i koji su bili posvećeni osnivanju ne samo Radio Bara, već i Barskih novina i štamparije, i da kao Informativni centar učine informisanje građana sveobuhvatnijim, obrađujući teme sa područja opštine Bar i šire.

“Uvjeren sam da ćete u svom budućem radu uvijek imati na umu temeljne vrijednosti naše opštine i na profesionalan i odgovoran način valorizovati sve ono što Bar čini Barom, njegovati naše zajedništvo, našu multikulturu, brinuti o državnim i nacionalnim interesima Crne Gore i nadasve istinito informisati građane, sve dok se talasi Radio Bara čuju”, poručio je Orlandić.

On je dodao da je ovo značajna godišnjica, koja sve obavezuje da zajedno rade na tehničkom, kadrovskom i finansijskom jačanju Radia Bara, u čemu će u Skupštini opštine Bar imati pouzdanog partnera.

“Takođe želim sa Vama da podijelim svoje iskreno žaljenje što već predugo ne izlaze Barske novine i što još uvijek ne uspijevamo da organizujemo rad Televizije Bar”, dodao je Mićo Orlandić.

Nada se da će i ubuduće Radio Bar biti poznat po svom uspješnom radu.

“Uvjeren da ćete i ubuduće biti prepoznati po uspješnom radu, Vama, zaposlenima u Radio Baru i svima koji su ostavili trag u njegovom radu, još jednom srdačno čestitam na izuzetnom jubileju”, zaključuje Orlandić.

Send this to a friend