Društvo

Otvorena radnja prirodne i ručno pravljene kozmetike ALL NUT u Podgorici

Otvaranjem svoje prve radnje u Podgorici, u posebnom i neodoljivo mirisnom ambijentu, ALL NUT predstavlja vrhunsku, prirodnu, ručno pravljenu kozmetiku i hladno cijeđena ulja.

Radnja se nalazi u Vučedolskoj 5, preko puta pozorišta, a evo šta smo sve saznali o proizvodima i konceptu brenda uopšte.

ALL NUT je mali, ali odabran tim, koji sa puno pažnje, ljubavi i poštovanja prema prirodi i ljudima, pokušava da stvori pravu kombinaciju starog i novog, nauke i misterije.

Svi ALL NUT kozmetički proizvodi ručno su rađeni i u malim serijama, kako bi uvijek bili svježi, a prave se isključivo od prirodnih sastojaka.

Na policama smo našli sve, od dnevnih i noćnih krema za lice i anti-age specijalne linije, seruma za različite tipove kože, preko losiona za tijelo, mirisnih ulja za masažu, krema za ruke, pilinga, balzama za usne, sve do sapuna i šampona za kosu.

Naravno, tu se nalazi i dio za muškarce sa finim uljem za njegu brade i losionom poslije brijanja.

U ALL NUT-u, u bočicama od 100 i 250ml možete naći vrlo ukusna, hladno cijeđena ulja od koštice šljive, kajsije i lješnika, koja su jedna od osnovnih sastojaka svih proizvoda, ali koja možete koristiti i kao fenomenalan dodatak obroku ili kolačima, što smo i okusili u samoj radnji na otvaranju.

Send this to a friend