Društvo

Predrag Ristović podnio ostavku na mjesto vd direktora TO Bar

Samo dan nakon što je izabran za v.d direktora TO Bar, Predrag Ristović je podnio ostavku.

Na sjednici Izvršnog odbora održanoj 10. marta, jednoglasnom odlukom članova Izvršnog odbora donijeto je rješenje kojim je Ristović izabran za vršioca dužnosti direktora Stručne službe Turističke organizacije Opštine Bar, počev od 13. marta.

Razlog za donošenje ovog rješenja je činjenica da direktorici Nedi Ivanović mandat ističe 12.marta a da je sjednica na kojoj će se donijeti odluka o imenovanju direktora Stručne službe TO Bar po Javnom konkursu zakazana za 15.mart.

Bila mu je, kaže, čast što je na sjednici Izvršnog odbora jednoglasno izabran da bude na čelu TO Bar kao vršilac dužnosti direktora TO Bar.

“Obavještavam vas da sam u međuvremenu došao do saznanja, a s kojima ranije nijesam bio upoznat, da na osnovu člana 53 stav 3 Statuta TO Bar, direktor ne može biti član Izvršnog odbora. Time se, na osnova Zakona o sprječavanju korupcije, nalazim u konfliktu interesa. Svi ste svjedoci da sam se u svom radu vodio poštovanjem zakonskih i moralnih normi, pa shodno tome podnosim ostavku na mjesto vršioca dužnosti direktora Stručne službe TO Bar”, naveo je on.

Send this to a friend