Društvo

Predstavnici Glavnog grada sjutra sa stanovnicima MZ Kruševac

Predstavnici gradske uprave u narednih nekoliko sedmica, organizovaće susrete sa građanima, prilikom kojih će se definisati prioriteti rada za narednu godinu na području mjesnih zajednica, a građani će kroz prijedloge i sugestije dati značajan doprinos daljem razvoju svih djelova Podgorice, saopšteno je iz PG Biroa.

“Prvi susret sa stanovnicima MZ “Kruševac” zakazan je za sjutra u 18 časova, na platou kod nove fontane (u blizini hrama Hristovog Vaskrsenja, između zgrada Maxim i Normal Company). Već u subotu 16. oktobra u 11 časova predstavnici Glavnog grada obići će i mjesne zajednice Blok V i VI. Mjesto susreta je park posvećen Đorđu Balaševiću. Pozivamo sugrađane da uzmu učešće i budu otvoreni i konstruktivni jer su upravo oni najvažniji partneri gradske uprave”, navodi se u saopštenju.

Kako su kazali, razgovori će, u zavisnosti od vremenskih uslova, biti organizovani na otvorenom, a u narednom periodu građani će biti blagovremeno informisani o terminima obilaska ostalih mjesnih zajednica.

 

Send this to a friend