Društvo

Redovi ispred centara za vakcinaciju u Pljevljima

Foto: PV Informer

U Pljevljima je na početku masovne vakcinacije protiv covid-19 virusa, jutros zabilježeno veliko interesovanje građana, izvještava PV Informer.

Kako saznaje PV Informer , još prije zakazane vakcinacije koja je počela u osam časova na četiri punkta u Domu vojske, bio je primjetan značajan broj građana koji su već došli da prime vakcinu. U isto vrijeme ispred fiskulturne sale osnovne škole „Ristan Pavlović“ bio je značajno manji broj građana koji su čekali na vakcinaciju.

Foto: PV Informer

Vakcinacija nije počela u zakazano vrijeme u fiskulturnoj sali osnovne škole. Razlog je što će se u fiskulturnoj sali vršiti vakcinacija vakcinom „Fajzer“ koja nije još stigla u Pljevlja, a očekuje se u toku dana, pa će po njenom pristizanju u toku dana krenuti i vakcinacija ovom vakcinom na 4 punkta u fiskulturnoj sali osnovne škole „Ristan Pavlović”.

Primjetno je da su građani koji strpljivo čekaju na platou Doma vojske, većinom starije životne dobi.

Potrebno je da građani koji su se odlučili na vakcinaciju sa sobom ponesu ličnu kartu ili neki drugi identifikacioni dokument koji sadrži matični broj korisnika.Prije primanja vakcine obavi se razgovor sa lekarom.

Foto: PV INformer
Send this to a friend