Društvo

Treći ImPRove biznis seminar u četvrtak

Treću godinu zaredom, agencija Advantage, pod pokroviteljstvom Miramax doo organizuje ImPRove biznis seminar na temu: “Online PR i krizno komuniciranje”.

Seminar će biti održan u četvrtak 8.decembra u hotelu Ramada u Podgorici.

Kao i prethodnih, i ove godine postojala je velika zainteresovanost za seminar koji će pohađati preko 100 učesnika.

Nakon prošlogodišnjeg veoma uspješnog predavanja Dragane Đermanović, ovogodišnji seminar će održati Krešimir Macan, ugledni hrvatski PR stručnjak specijalizovan za krizno komuniciranje, strateško komuniciranje u politici i nove društvene medije.

Macan je ugledni međunarodni izborni savjetnik i autor Youtube kanala Bijesprvi koji je godinama zabavljao milione gledalaca širom regiona. Danas uspješno vodi savjetničku agenciju za odnose s javnošću Manjgura, koja je osnovana još 1997. kao jedna od prvih hrvatskih agencija specijalizovanih za odnose s javnošću.

“Svrha seminara je upoznati se sa inovativnim načinima korišćenja novih medija kako bi što bolje komunicirali sa javnošću, posebno u vrijeme kriznih situacija. Svi učesnici seminara će naučiti koje su prednosti, a koji nedostaci komunikacije putem novih medija u odnosu na klasične, koje bi danas osnovne digitalne vještine svaki PR-ovac trebalo da ima, te kako da stvorite online kanale za komunikaciju prema ciljanoj javnosti”, navode organizatori seminara.

Seminar je odlična prilika za PR menadžere, zaposlene u sekorima za odnose s javnošću, marketingu, korporativnim komunikacijama i digitalnim sektorima, ali i za sve one koji su željni poslovne edukacije da nauče kako da prepoznaju potencijalnu kriznu situaciju, kako se ponašati i komunicirati za vrijeme krize, zašto je bitno analizirati situaciju nakon krize i kako zadržati dobru reputaciju koju krizne situacije mogu ugroziti.

Macan najavljuje puno interakcije, brojne primjere i zanimljive teme.

Send this to a friend